Mennyi pelenkát érdemes betárazni első körben?
Mekkorára jósolják a babát?
Nekünk az 1-es néretből napi 8-10 ment több, mint 1hónapig
3000g született a lányom
Tehát elhasználtunk 3 csomag megapack liberot (102db/csom)
És még 3 rossmanost( az kiaebb csomag volt) ha jól emlékszem
Elsőre 1-1 csomagot vettem
Aztán rendeltem emagról...
Nagyobb méretet kértem a látogatóktól ha megkérdeztek
De van, nálunk megmaradt néhány newborn méret, mert a fiam hirtelen nőtt egy nagyot a növekedési ugrás idején :)
Én 4x28 darab newborn pelust vettem első körben, abból olyan 8db fogyott egy nap masszívan. Aztán mikor 5,5 kilós volt akkor áttértünk az 5-9 kilósoknak való 3-as méretre és abból most elég 5 darab is, éjszaka nem kell végre cserélni.
9 hetes a kisfiam és most térünk majd át 2es pelusra, még elhasználjuk a pár db 1est. Naponta 5 pelus fogy átlagban (csak 4x eszik egy nap és az éjjelt átalussza) eleinte 6-7 fogyott. Szóval
Én a helyedben vennék 2-3 csomag kisebbet különböző márkából kipróbálni mi válik be. Nekünk pl a babydream és libero, a pampers és lupilu sem rossz csak nagyobbak.
Aztán remélhetőleg a párod vagy családod elugrik venni abból ami bevált. De minimum napi 7-8 darabbal érdemes számolni az elején.
6os vagyok.
Popsi törlőből pedig heti kb 2 csomag 80db-os fogy el. Nekünk a rossmannos 99% víztartalmú vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!