Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pelenkát érdemes...

Mennyi pelenkát érdemes betárazni első körben?

Figyelt kérdés
Első baba, halványlila gőzöm sincs a mennyiségekről :) Nagyjából milyen mennyiségű newborn pelust érdemes bevásárolni szülés előtt?
2018. dec. 7. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Mekkorára jósolják a babát?

Nekünk az 1-es néretből napi 8-10 ment több, mint 1hónapig

3000g született a lányom

Tehát elhasználtunk 3 csomag megapack liberot (102db/csom)

És még 3 rossmanost( az kiaebb csomag volt) ha jól emlékszem

2018. dec. 7. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Elsőre 1-1 csomagot vettem

Aztán rendeltem emagról...

Nagyobb méretet kértem a látogatóktól ha megkérdeztek

2018. dec. 7. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Pelenkából és popsitörlőből nincs olyan, hogy "elég"!
2018. dec. 7. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:

De van, nálunk megmaradt néhány newborn méret, mert a fiam hirtelen nőtt egy nagyot a növekedési ugrás idején :)

Én 4x28 darab newborn pelust vettem első körben, abból olyan 8db fogyott egy nap masszívan. Aztán mikor 5,5 kilós volt akkor áttértünk az 5-9 kilósoknak való 3-as méretre és abból most elég 5 darab is, éjszaka nem kell végre cserélni.

2018. dec. 7. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
3 hetes a lányom, eddig 2x88 dbos pampers 1-est használtunk el. Popitörlőből vagy 4 csomaggal. Szülés elòtt elég megvenni 1 cs pelust, meg vagy 2 cs törlőt, aztán meg vesztek még, amikor kell.
2018. dec. 7. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

9 hetes a kisfiam és most térünk majd át 2es pelusra, még elhasználjuk a pár db 1est. Naponta 5 pelus fogy átlagban (csak 4x eszik egy nap és az éjjelt átalussza) eleinte 6-7 fogyott. Szóval

Én a helyedben vennék 2-3 csomag kisebbet különböző márkából kipróbálni mi válik be. Nekünk pl a babydream és libero, a pampers és lupilu sem rossz csak nagyobbak.

Aztán remélhetőleg a párod vagy családod elugrik venni abból ami bevált. De minimum napi 7-8 darabbal érdemes számolni az elején.

2018. dec. 7. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

Popsi törlőből pedig heti kb 2 csomag 80db-os fogy el. Nekünk a rossmannos 99% víztartalmú vált be.

2018. dec. 7. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak 1-1 csomag pelenkat-popsitorlot vettem terhesen, leteszteltuk hogy bírja e a feneke es ha jo volt, akkor utána jobban betaraztunk belőle :)
2018. dec. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!