Anyukám megtudta hogy jön a második baba. Szerintetek is bunkó volt?
Figyelt kérdés
2 ÉV kor külömbség lesz a két gyerek között,de szerinte korai.
Azt mondta szégyenli hogy ilyen korán jött .Nem örül neki ,de ez van és fialós kocának nevezett.
2019. márc. 17. 14:31
11/22 anonim válasza:
Ha 1 ev van koztetek, akkor valoszinuleg neki beszoltak anno emiatt, es ezt tolna most at rad. En megmondanam neki, hogy ,,en nem te vagyok, es nem veszem at a te frusztraciodat amiatt, mert neked kis korkulonbseggel lettek gyerekeid, es te ezt megbantad, az a te eleted, ez meg az enyem, ha nem tudsz orulni az unokanak, akkor nem kotelezo annyit talalkoznunk.”
12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy meg 10 év utan jött a férjemmel az első gyerekünk, mert akkor még nem szeretünk volna gyereket,addig azzal zaklatot hogy meddők vagyunk menjünk kivizsgálásra.
2019. márc. 17. 15:30
13/22 anonim válasza:
Bunkó volt és akkora hülyeséget mondott, hog még kicsúfolni sem érdemes miatta. Ne vedd magadra, mindent jól csináltok.
14/22 anonim válasza:
Jóideig szóba sem állnék vele egy ilyen beszólás után.
15/22 anonim válasza:
Hát én nem tudom. De ha nem az én nyakamon lennének, még nem kellene mindenben besegítenem, én felölem szűlhet egy focicsapatot is. Lényeg, hogy ne Nekem kelljen fölnevelni, még eltartani öket, és ne nálam lakjanak. Így ahogy te leírtad, hogy hónapba egyszer átmegy egy hónapba, így tökéletes. Akkor mit szól bele? Nem a nyakán vagytok, besegíteni se segít gondolom, ha egy hônapba egyszer belátogat. Én biztos nem szólnék bele. Így elküldtem volna a p*csába.
17/22 anonim válasza:
A kedves mama egy kissé pszichó némi antiszociális beütéssel.... szóval igen a fialós koca hasonlattal bunkó volt. Bár ugye lehet h magából indult ki...
18/22 anonim válasza:
Ugyanebben vagyok én is csak nálunk 3 honappal kevesebb korkülönbség lesz mint 2 év.
19/22 anonim válasza:
En az ilyet jobb napokon humorral intezem, erre most azt mondom, bar lettem volna fialos kanca, ha ez azt jelenti, hogy osszejott volna a kis korkulonbseg, de nem jott ossze, nekunk 2 evet kellett varni, mire most vegre uton a masodik, igy tobb, mint 3,5 ev lesz koztuk.
Amugy korainak erzed? Vagy nemszamitottak ra? Vagy miert erintett meg, amit mondott? Nem vagy biztos a dontesetekben?
20/22 anonim válasza:
Phúúú.... igen, bunkó volt! Pont, mint egy anyós és nem, mint egy nagymama!!!! Tudom, hogy az anyukád, de azért ez durva! Az én anyósom a többedik unokánál idegesen reagált, de nem merte kimondani, amit gondol, pedig a férjem közöte vele a hírt. Viszont nagyon ideges lett! Nem is bízom rá 3 percnél tovább a legkisebb unokáját, és mondja is, hogy magányos. Pedig egy házban lakunk. Vigyázni viszont egyikre sem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!