17 hetes vagyok.16 hetesen ereztem először a baba mozgasat, ma a 3-ik napja hogy nem erzem. Mit csinálja? Jart mar igy valaki?
Figyelt kérdés
16 hetesen ereztem először a mozgast rá másnap bevéreztem.Irany a kórház,ott uh az orvos mindent rendben tálalt a babaval minden ok.Erezrem utanna is hogy mozog ,de 3 ik napja nem erzek semmit.Keddre van időpontom 18 hetes uh-ra.Aggodom hogy valyon minden rendben van a babaval!Már a fekvésnél minden pozíciót kipróbáltam de nem erzek mozgast.Válaszokat előre is koszonom2019. márc. 17. 06:54
1/6 anonim válasza:
Én voltam így, ugyanezekben a hetekben. Ilyenkor még olyan picik, hogy az lehet, hogy bizonyos pozícióban már érzed, de ha elfordul, akkor már nem.
Nálam is ez volt csak a 'gond', de én is aggódtam, ezért bementem az ügyeletre. Ott derült ki, hogy a 2 héttel korábbi koponyavégű fekvésből ferde fekvésbe fordult.
2/6 anonim válasza:
Ennyi idősen volt, hogy én sem éreztem még napokig.
Sőt, megnyugtatásul valaki még az első mozgásokat sem érzi ekkor.
Igen, nehéz időszak ez így, de hamarosan minden nap fogod érezni és megnyugszol majd.
3/6 anonim válasza:
Vegyél egy szívhang figyelő készüléket. Megmyugtat. De először ki kell tapasztalni, nem mindig könnyű megtalalni, az is ijedtseget okozhat.
4/6 anonim válasza:
Nyugi, teljesen normális, hogy pár napig nem érzed :) pár hét és jobb lesz
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!Voltam a 18. héti ultrahangon es minden rendbe volt.Nagyon is mozgott az úrfi🙂Igy teljesen megnyugodtam.😊Jó egészséget kívánok minden babának és anyukának!
2019. márc. 21. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!