Volt aki a 15 hét előtt megtudta a baba nemét?
Figyelt kérdés
12 hét 6 naposan mondták hogy korai lenne még megmondani. Most 15 hetesen is megyek akkor már megmondja 2D-n?
Volt akinek már megmondták?
2013. jan. 19. 10:24
1/16 anonim 

válasza:

Figyelj van akinek egész terhesség alat nem tudják meg mondani, ha lány nem biztos hogy meg tudja mondani mert a kukija el tud "bujni" a fiú látszik a kuki és egyértelmű de nem is biztos hogy úgy fog fordulni hogy valamit is lássatok ez ilyen :) Ne kiváncsiskodj inkább az érdekeljen mindenne meg van e :) Boldog baba várást.
2/16 anonim 

válasza:

Nekem a 14. héten mondták meg, hogy fiú. Azóta is annak látják:)
Kétlányos 24hkm.
3/16 anonim 

válasza:

12 hetesen megtippelték, hogy lány.
16 hetesen viszont már 100%-ra mondta a doki, hogy valóban lány.
Most már 2 éves és tényleg az. :)
4/16 anonim 

válasza:

Nekem is a 12 hetes genetikán mondták először, hogy fiú. Azóta is fiú 8-))
27 hkm
5/16 anonim 

válasza:

11 hetesen megmondták, hogy fiú... Az is maradt!
33 hkm
6/16 anonim 

válasza:

szia, nekem volt cvs-em, így már a 15. héten biztosan tudtuk, hogy kisfiút várunk, de amikor december közepén voltam a dokimnál sima 2D uh-án egyértelműen látszott a kis kukaca, akkor voltam 17+2 hetes, előtte a 12 hetes genetikai uh-án én is kérdeztem a nemét, de akkor még nem tudták megmondani, akkor voltam 12+2
7/16 anonim 

válasza:

Attól is függ, hogy mutatja-e magát...
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 19. 11:03
9/16 anonim 

válasza:

Nekem 13+2 naposan megmondták azonnal, hogy kisfiú, a doki fel is kiáltott, hogy mekkora kukija van!:) Azt mondta ekkora kuki nem tud eltűnni!:) Kép is van róla!:)
10/16 anonim 

válasza:

15 hetesen megmondták 4 D-n. Előző terhességnél huszon x hetesen sem tudták megmondani kórházban...
Szóval helyfüggő nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!