12hetes kismama vagyok és néha olyan furi érzést érzek a hasamba. Mintha egy pontba meg keményedne a hasam mintha nyomná a baba belüröl. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tudom meg picike ahhoz,hogy érezem de második terhesegem de az elsövel soha nem éreztem ilyet.Nem lehet baj???2013. jan. 18. 19:28
1/4 anonim válasza:
Talán egy kicsit húzódik a méhed. Szedsz magnéziumot?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen GRAVIDAT szedek,de ez baj?
2013. jan. 18. 19:32
3/4 anonim válasza:
Szerintem szedj mellé még magnéziumot is:)
Nem baj, de kicsit korai...
1-es.
4/4 anonim válasza:
A gravida terhes vitamin és nem magnézium.
Én a gravida mellé magnerotot ajánlok.Ilyen esetekben szedni kell,ha érzed,hogy feszül,húzódik,de pont neked mondom,amikor második terhességed?!A keményedés nem jó ilyen hamar,ilyenkor muszáj magnéziumot szedni,mert koraszüléshez is vezethet,és szerintem nem szeretnél megszülni ilyen hamar!!
24+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!