Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szeretném levetetni a...

Ha szeretném levetetni a köldökzsinorvért, mikor kell elkezdeni intézni? Tapasztalatok? Melyik céget ajánljátok?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt sok információt találsz: www.sejtbank.hu

Tapasztalatom nincs, igaz, hogy mi most várjuk az első babánkat, de sajnos anyagilag nem engedhetjük meg magunknak a köldökzsinórvér levételét ill. tárolását.

De azt hallottam, és olvastam is erről, hogy ha később felmerülnek esetleges problémák a baba egészségét illetően, akkor a csontvelőből is lehet őssejteket nyerni, és hatásosan alkalmaznia különböző betegségek gyógyításában. Fájdalmas beavatkozás, de megnyugtat a tudat, hogy azért ilyen lehetőség is van.

Boldog babavárást és jó egészséget!

2008. nov. 10. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi igényeltük, a 30. héttől érdemes foglalkozi vele.

Mi egy szlovák céget választottunk, a Cord Blood centert.

Ott kb 160 000 ft-ot kell fizetni, aztán évente kb 6000-et. Kedvezőbb, mint az itthoni 350 000-ek.

Már meghozták a táskát, amit magunkkal kell vinni a kórházba, csak annyi, hogy szülés után felhívjuk őket, és ingyen elviszik, és csak akkor kell fizetni, ha megfelelő a vér. Addig meg nem is kellett semilyen vizsgálatokra menni.

2008. nov. 10. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy a 34. héttől lehet intézkedni, de ha a szüléskor döntötök úgy, hogy mégis, akkor is kijönnek azonnal.

A sejtbank foglalkozik ezzel.

2008. nov. 10. 10:18
 4/7 A kérdező kommentje:
A második válaszolótól kérdezem,hogy tudna adni valami elérhetőséget,weboldal címet?Köszönöm!
2008. nov. 10. 10:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam,de csak angol oldalt leltem:)!Magyar nyelven van?
2008. nov. 10. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
www.krio.hu
2008. nov. 10. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló vagyok: megadnék egy telefonszámot, beszélnek magyarul!

0620/358-52-85

2008. nov. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!