Ha egy felelőtlen életet él a leendő anya, mit lehet tenni?
Honnan tudod, hogy megjött neki? Sehonnan.
A csaj agya elszállt két eki között, és lövése sincs, mikor kéne megjönnie, bevette-e a fogamzás gátlót, kivel szexelt, volt-e gumi.
Lehet, hogy ő se tudja, hogy terhes-e, főleg ha (ezek szerint) még mindig nem volt orvosnál.
De az is lehet, hogy veled szórakozik, és egyszer ezt mond, egyszer azt. De azt mi megint csak nem tudjuk, hogy melyik a hazugság.
Mi az, hogy nem mehetsz fel hozzá? Nem vagytok már kisgyerekek, akiknek ehhez engedély kell a szülőktől. Beszélj vele személyesen, hogy anyjával szórakozzon, és ezek után nem hiszed el egy szavát se. Menjetek el együtt dokihoz, ő választ orvost, te fizeted.
Menj a patikaba, vegyel egy terhessegi tesztet, azutan menj fel a csajhoz es mond meg neki hogy melegen ajanlod a drogos pofajanak hogy onszantabol pisilje le a tesztet.
Jatszon a sajat, de csakis a sajat eletevel!
Én ismerek olyan fiatal lányt, akinek apa anya kokaint, speedet fogyasztott. A lány egészséges és okos.
Egy barátnőmmel voltam fesztiválon , ittunk, táncoltunk. röviddel utána derült ki, hogy 3 hónapos terhes. A kislány okos és nagyon tehetséges táncban.
Nyilván ne vedeljen az ember lánya , ha várandós, de ha megiszik néha egy kevést bort, attól nem lesz baja a gyereknek.
Viszont olyanról is hallottam, hogy alkalmi parti drog fogyasztó terhes lett, lejött mindenről teljesen és szülés után megkattant, nagyon durva baby blueja lett.
Bármennyire is lepontoztak, a tény az tény. Nem minden baba sérül, ha a szülő felelőtlen. :D :D
Teljeesn józan életet élő szülőknek is lehet kretén, beteg, sérült gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!