Lehetséges-e, hogy egy folyamatos orvosi felügyelet alatt álló nő,4 héttel túlhordjon egy terhességet, ha a megtermékenyülés időpontját helytelenül adta meg?
10
Nem, nem a szexel egyenlő a fogantatás időpontja viszont ha valakinek mint pld nekem nagyon össze vissza a ciklushossza, akkor vesz magának ovutesztet és tesztel.Akkor kb be van lőve az ovu napja, ami alapján nagyobb az esélye a megtermékenyülésnek.Erre találták ki az ilyen fajta eszközöket...Szóval de ha valaki használ ilyet sacc/kb be lehet lőni,nyilván nem napra pontosan, de pár nap eltéréssel simán:)
Olvass utána az ovuteszteknek,ovulációs mikroszkópoknak stb akkor rájössz, hogy nem is olyan lehetetlen nagy vonalakba sejteni mikor ,,jött" össze a baba.
Vagy nem :) én elmentem most a dokimhoz. Így inditottam jan 14 az utolsó mensi de egészen biztos hogy egy héttel később készült. Nem nézett hülyének. Megállapitotta hogy igen igazam van. Annak megfelelően írta a terhesség korát és a szülés várható idejét.
Hozzatennem magan orvos. Az sztkban mondhatok akármit akkor is a mensit nézik és irkaljak
12
Nyilván én se úgy mentem oda, hogy na doki ekkor fogant.Mivel hosszúak voltak a ciklusaim vezettem hőgörbét és ovuteszteltem (1 próbálkozós év után).Mikor megállapították a terhességem 8-9 hetes terhesnek tippelt az orvos, menses szerint meg 11-12 hetes terhes kellett volna, hogy legyek.Óhatatlanul szóba kerül ilyen esetbe, hogy késői peteérés vagy nem fejlődik az embrió rendesen.Nálam nem volt ijesztgetés, hogy nem fejlődik rendesen mert elővettem a hőgörbét és megmutattam a dokinak és mondtam neki, hogy ovuteszteltem is akörül pozitívat.Az alapján meg ő is látta ,hogy valahol a 35 nap környékén fogant.Ennyi.
A 12 heti uh is az embrió méret alapján lett csinálva, mert akkor is az lett volna, hogy nem fejlődik jól elvégre menstruáció alapján már 15 hetes terhesnek számítottam volna akkorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!