Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem, hogy a babám...

Miért érzem, hogy a babám lejjebb ereszkedett és az alhasamat nyomja?

Figyelt kérdés
27. hetem töltöm és pár napja azt érzem leereszkedett a babám. Minden megfordulásnál szúr a hasam alja. Jelent ez valamit?
2008. nov. 10. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem koponyafekvésbe helyezkedett. Én legalábbis ennek tulajdonítottam ezt.

A 24. heti UH-n még farfekvéses volt.

Aztán egyik napról a másikra éreztem, hogy lent van. Ez az érzés azóta is megvan. A doki pedig közölte velem a 28. heti UH-n, hogy már koponyafekvéses, befordult.

2008. nov. 10. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet:-)

Nekem is volt néha, hogy azt hittem, már kilóg a lába...:-) Annyira lent nyomott és kepesztett:-)

Semmi baj, ne félj.

2008. nov. 10. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha már most behelyezkedett, az nem jelent semmit? Mármint nem veszélyeztet a koraszülés?
2008. nov. 10. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Attol, hogy esetleg most mar fejvegu, meg siman van helye forgoldni. En a 28. hetben vagyok, es sokszor erzem a babamat az hasam aljan tevekenykedni. Volt olyan, hogy bekemenyedett, es siman kitapintottam, hogy az alhasamban, keresztben fekszik. Nem tudom milyen alkatu vagy, de nekem szeles a csipom, szerintem ezert szeret egyelore keresztben, inkabb alhasban lenni.
2008. nov. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!