Fiús pocak vagy lányos? kepkuldes.com/image/6OVIhR
Figyelt kérdés
Anyukák ha van kedvetek írjátok meg, szerintetek milyen a pocakom. Mindenki mást tippel, csak a jövő héten derül ki de kíváncsi vagyok :)2019. márc. 13. 13:11
21/27 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, többen fiút mondtak, de kislány lett. Szerintem ebből nem lehet megállapítani.
22/27 anonim válasza:
Irodába dolgozol mi? Ezért érsz rá annyira.
23/27 anonim válasza:
Miért vannak lepontozva azok,akik a kérdező kérdésére válaszoltak?A kérdés nem az volt, hogy ki hisz benne és ki nem. Ebből következően a fiús/lányos válasz hasznos.Aki nem tud értelmezni egy egyszerű eldöntendő kérdés, az tölthetné az idejét olvasással a pontozgatás helyett...
26/27 anonim válasza:
#10-es vagyok, miért 11%-os csak a válaszom? Mi a baj vele?
Egy ellenpélda arra, hogy tök mindegy a pocak formája, mert nem abból derül kk a baba neme! Az én állítólag tipikus fiús pocakomban egy kislány fejlődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!