Normalis, hogy 4 honaposan semmj pocak nincs?
Figyelt kérdés
Ma toltottem be a 16.hetet es IKEREKET varok, ennek ellenere szinte a nullaval egyenlo a pocakom:D nem ertem... baratnomnek egy babaval ilyenkor mar rendesen latszodott... rolam a kutya meg nem mondja, hogy terhes vagyok, nemhogy ikrekkel. Icipicit kiall mar a mehemnel, de... szinte alig lehet latni. Ez normalis? Mostmar kezdek aggodni. Pedig elvileg normalis meretuek a fiuk2019. jan. 23. 09:53
1/8 anonim válasza:
Normális. Bár én nem ikrekkel, de 30 hetesen úgy néztem ki mint aki jól bekajált :) aztán kezdett igazán nőni, behozta a lemaradást. :D
39 khm
2/8 anonim válasza:
Normális, nekem még 20 hetes se volt szinte. Pedig 157cm vagyok és elég lapos hassal kezdtem. Úgy a 25dik hét után kezdett már látszodni.
Igaz a te esetedbeb ikrek vannak, de akkor sem gond. Alkati kérdés, de biztosan pár hét és látszódni fog 😊
3/8 anonim válasza:
Persze, nekem a 7. hónapig nem volt, a sima magasderekú farmerjeimet hordtam. A 8. hónapban lettek szűkösek akkor kezdtem maminacit hordani igaz, ott csak egy baba volt. Nagyon sok mindentől függ a pocak mérete: tapadási hely, alkat, hasizom, magzatvíz mennyisége, baba helyezkedése stb.
4/8 anonim válasza:
Oh ne aggódj...én egy babával vagyok, de a 24-25. hétig nem látszott semmi, egyik napról a másikra hirtelen lett pocak, majd ugyanígy jártam a 30. hét környékén is, hogy látványosan nagyot nőtt pár nap alatt, szóval most már van rendesen, szerintem meg nem mondaná senki, hogy 8 hete még alig lehetett észrevenni. Max annyi, hogy csinos pocakod lesz. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Hat jo akkor megnyugszom, bar ugye nalam ikerek vannak, sztem vminek mar illene latszodnia... de konkretan semmi. Na mindegy, majd megnonek...
2019. jan. 23. 11:46
6/8 anonim válasza:
Nőnek ők szépen ettől függetlenül, ne aggódj. :) Tényleg annyi, hogy így legalább lehet a végére nem lesz akkora pocid, hogy járni alig tudsz, legalábbis én a kórházban láttam olyan ikres kismamát, hogy szegény a vége felé már kisterpeszben ment és fogta lent a hasát, olyan nagy volt neki. A pociméret szerintem nem csak a baba/babák méretétől függ, nekem pl. az átlagnál nagyobb, mégis mindenki azt mondja milyen csinos pocakom van.
7/8 anonim válasza:
A 16. het korul eri el a meh a medence magassagat, csak ez utan fog latszodni, ahogy kiemelkedik. Nyugi
8/8 anonim válasza:
Ikres pocak majd 23.hétől látszodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!