Mit tennétek? Van ennek értelme?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 6hetes terhes vagyok. Kiderült hogy párom (aki eddig nem csinált ilyet,vagy nem tudtam róla) beszél a volt barátnőjével. Olyanokat irt neki hogy hianyzol meg ilyenek. Ez ma derült ki számomra eddig ezekről nem tudtam és még ő sem tudja, hogy én tudom. 4éve vagyunk együtt. A babát már 1éve tervezzük. Persze ha ezt előre tudom akkor biztos h nem szulok neki gyereket. Mit tennétek? Elmondom neki hogy tudok róla. Megjavítanátok? Elfelejtenetek ennyit ha megígérné hogy többet nem csinál ilyet? (Persze ezt nehéz lesz elhinni). Segítsetek mit tennétek ilyen helyzetbe??2019. márc. 11. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!