Első babát ki hány hetesen kezdte érezni mocorogni?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok. Még pocakon sincs semmi uh gondolom még odébb lesz. Csak kíváncsiság.2019. márc. 10. 19:05
11/20 anonim válasza:
17+6 nál hátsó fali lepénnyel
14/20 anonim válasza:
16. hét végén.
2.at 18 hetesen.
Függ a méhlepèny helyzetètől.
16/20 anonim válasza:
14 hetesen, mellsőfali lepényem volt.
De ezeket még csak naponta egyszer kétszer éreztem. Gondolom olyankor nagyot mozdulhatott/bukfencezhetett. Igazán aktívvá a 20. héten vált.
18/20 anonim válasza:
Napra pontosan 18 hetesen éreztem meg az első rúgást.
19/20 anonim válasza:
16 hetesen a kis bubikat és már 18-19 hetesen mocorgását de az igazi rugasokat, forgolodást csak olyan 22 héten éreztem :) most 28 hetes vagyok
20/20 anonim válasza:
Az elsőt korán, ép beléptem a 14. hétbe. Második babám 17 hetesen. A lányom, első baba hátul tapadt meg, a fiam, a másodikom elől. Már nem sok van hátra és találkozhatok Vele.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!