17 hetesen ki mennyit hízott, mekkora pocitok van és ki érzi már a babát mocorogni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 11:41
1/8 anonim válasza:
én 19 hetesen éreztem először a mozgását (legalábbis ekkor már biztos voltam benne, hogy a babám az) mellső fali baba volt . pocim alig volt, nem lehetett még észrevenni. és talán 1-2 kilót híztam 17 hetesen.
2/8 A kérdező kommentje:
nekem is mellső fali,lehet még ezért nem érzem én sem. első babám ilyenkor már éreztem. én 3kilót híztam és már van elég szép pocim :)
2013. aug. 8. 11:48
3/8 málna_ válasza:
Én egy hete érzem a mozgást, 1,5kg-nál tartok (de oda is figyelek mit eszek)
18hkm
4/8 anonim válasza:
Tegnap volt 17hetes. Elegge nagy pocim van mar,eddig + 3 kgnal jarok.Erzek ezt azt ott,de bizonytalan vagyok,bar sztem o az :)
19 L
5/8 A kérdező kommentje:
mi is tegnap töltöttük a 17.hetet :D hát kis remegéseket én is szokatam érezni,de már a rugásokat várom nagyon! :)
2013. aug. 8. 12:05
6/8 anonim válasza:
18 hetes vagyok ma. Kb. +3-4 kg, még nem érzem mozogni sajnos mert melső fali a lepény. Viszont a pocakom már jó nagy :)
7/8 anonim válasza:
19 hetes vagyok a babámat (biztosra) 1 hete érzem csak pedig 2.baba:)pocim már elég szép méretű:)hízni még nem híztam sokáig rosszul voltam nagyon,így -4 kg lement most ebből 1 kg szedtem vissza eddig.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Most vagyok 18. hetes. Hasam szinte semmi. Hízni max. 1.5 kg. De 14. hétig rengeteget hánytam és ezáltal 7 kg fogytam. A babát mintha már két napja érezgetem, mert van egy furcsa érzés a pocimban. Olyan mintha néha valami szállna benne. De egy csak egy pillanatra. :-) De most már csak erősödni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!