Mikor kezdett el úgy nőni a pocitok, hogy felhívta magára a figyelmed a mindennapokban?
Figyelt kérdés
Főleg esténként elég nagy hasam lesz, tudom, egy része puffadás, de ma már reggel és este is éreztem, hogy picit útban van. Hajoláskor, pakoláskor, stb. és hason sem tudok már kényelmesen aludni. Félig oldalra fordulva alszom félig hason. Nektek ez kb. hányadik héten kezdődött? Én most kezdem a 17. hetet.2013. jún. 4. 17:34
2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? Engem ez meglepett, én a 20. hét utánra vártam.
2013. jún. 4. 17:40
3/8 anonim válasza:
16. héten már rákérdeztek ha szűk felső volt rajtam.első bébi
4/8 anonim válasza:
a múlt héten kezdték mások is észrevenni, hason még simán bírok aludni :)
a 17. hétben vagyok én is
5/8 anonim válasza:
Nekem ezek kb. a 24.héttől kezdődtek.
6/8 anonim válasza:
Nekem első baba de nálam már a 12 héttöl észrevették de akkor még sztem puffadás volcsak. De nekem nem "ment" le utána sem a hasam hanem nött folyamatosan. Most töltöm a 22 hetet de már eléggé nagy a hasam.
7/8 anonim válasza:
Nekem már 10. héten egyértelműen látszott, hogy pocakom van, éppen lefogytam drasztikusan mielőtt teherbe estem (nem terveztük), és ahogy elkezdtem rendesen enni, teljesen természetes módon hasra híztam. De nem zavart különösebben a 20. hétig kb. semmiben, mert korábban is volt ilyen pocim, csak akkor nem a terhességtől.
8/8 anonim válasza:
Nekem is 10. héttől látható volt, kiszúrták a jószeműek, bár hason volt feleslegem. Most 14. hetes vagyok, de egyértelműen látszik, jó nagy a pocim.Már nagyon kényelmetlen a hason alvás. Oldalt alszom, pedig mindig utáltam oldalt feküdni, sosem tudtam úgy elaludni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!