Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos eléggé szétszórt és...

Sajnos eléggé szétszórt és rendetlen vagyok a mindennapokban. Vajon ez meg fog változni a baba születése után?

Figyelt kérdés
Most vagyunk 30 hetesek és még nem látok magamon ilyen irányú változást...
2008. okt. 12. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem, de valamilyen rendszer ki fog alakulni, ha akarod, ha nem :D

en is szetszort es rendetlen vagyok, de a szokott dolgok azert megvannak.

nala is meglesznek

2008. okt. 12. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó kérdés. :) Én is ilyen vagyok. Úgy gondolom, hogy muszáj rendszert kialakítani a baba számára, s utána ő már ezt el is fogja várni, s így szépen menni fog minden a maga útján.

Ja, és egyébként nemsoká téged is elér a fészekrakó ösztön és akkor biztosan mindent szépen el fogsz rendezni, mielőtt a babó megérkezne. Ha nem, akkor majd a párod segít. Ne csinálj ebből szerintem nagy ügyet.

2008. okt. 12. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok szétszórt, de ha az embernek gyereke lesz nagyon sok olyan tulajdonsága megváltozik vagy előjön, amire előtte nem gondolt. Nekem é.apám mondta, hogy nem gondolta volna, hogy nekem 3 gyerekem lesz és háztartást vezető, sütő-főző családanya leszek.:-))

Mondjuk egy kis rendszer nem árt a baba életében, sokkal könnyebb velük boldogulni, ha tudják "mi jön". Nekik kell az állandóság. Nálam ez nagyon bevált! Szerintem neked is könnyebb lesz, ha egy napirendet bevezetsz majd.:-)

2008. okt. 12. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg meg fog ez változni. :) Sok kismaminál egyszerűen magától beindul a szülés előtt a fészekrakó hormon, és pakolnak ezerrel, rendszereznek, szerveznek, és mindent megtesznek azért, hogy ez a szülés után se változzon. :)

De ha mégsem így lenne, te tudsz ezen változtatni!

2008. okt. 12. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
meg fog változni,csak akkor már időd és kedved nem lessz hozzá:5hos baba anyukája
2008. okt. 12. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem múlt el :( sőt. minél nagyobb a lányom, annál nehezebb uralni a káoszt.

2008. okt. 13. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!