5hetes 2 napos terhes vagyok. Barnázok. Lehet ebből még egészséges baba?
Figyelt kérdés
2 napja picit véreztem,azóta barnázok,de nagyon minimálisan.Az ügyeleten nem látták semmi problémát.Annyit mondtak szedjem tovább ami elő van írva.5mm petezsákot láttak még csak. Pozitív teszt óta szedem a Rutascorbint és az Utrogestant és Progesteron exeltist. Kb semmi terhestünetem nincs.Néha fáj a hasam,de semmi klasszikus tünet.
1 évet vártunk erre a babára,akkor volt egy pozitiv tesztem,de megjött 4 nappal később.
Volt valaki hasonlóképp? 20-án kell mennem az orvosomhoz.
2019. márc. 7. 10:25
11/12 A kérdező kommentje:
8+4nél járunk.7+1nél 13mm volt és dobogott a szíve :) azóta nem volt semmi gond.10 hetesen megyek újra orvoshoz(csak mert közben váltanom kellett,egyébként 12 hetesen mentem volna)
2019. márc. 30. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!