9 hetes terhes vagyok egyenlőre még csak közeli rokonok tudják, van már 1 kisfiam 7,5 neki még nem mertük mondani. Meddig várjak szerintetek?
A fiam 6 éves volt, mikor az orvos megerősítette a 8. héten, hogy élő terhesség, azonnal elmondtam neki. A 12. hetes UH-ra jött ő is. Nagyon várta már.
A következőt is tudta, de az sajnos missed ab lett, akkor már 8,5 éves volt.
A mostani terhességet is elmondtam neki hamar, 9 éves volt akkor, drukkolt végig, tudta mikor megyek orvoshoz, hívott, hogy: Ugye minden rendben vele, dobog a szíve?
Nagyon bensőséges a kapcsolatunk, ő is minden gondját-baját elmondja, rögtön levágja, ha valami bajom van, mondja, hogy menjünk sétálni kettesben, mert látja, hogy szükségem van rá. Imádom, nincs előtte titkom.
A lányom még kicsi, neki hiába mondtuk, kb. akkor fogta fel, mikor nőni kezdett a hasam és megérezte a mozgását. Ő még csak 2,5 éves.
Első volt a 2 fiúnk, akik megtudták, hogy terhes vagyok. 10 hetes terhes voltam, ők 5 és 7 évesek. Mostmár 6 és 8 évesek, nagyon várják, hogy megszülessen az öcsikejük. Most 34 hetes vagyok. :)
Boldog babavárást.
Én rögtön elmondtam,amint a doki megerősítette a terhességet és hallottam a szívhangját a picinek.8 hetes terhes voltam ekkor.6 éves a nagy fiam és alig várja a kistestvér születését.Olyan megható mikor odabújik a hasamhoz és beszél a babához.Egyik este megkérdeztem tőle,hogy fogja-e szeretni a kistesót,erre azt mondta,hogy persze hisz már most is szereti!❤
Megértem aki mondjuk megvárja a 12. hetet,de én úgy erzem,nem tudtam volna addig magamban tartani!
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!