Kinek mennyi előteje volt, és mikor kezdett melltartóbetétet használni?
Nekem eddig csak naponta 1-2 csepp volt, mostmár (29.hét) pár hete több, kb. egész nap "csöpög", de még mindig csak cseppek és nem folyik, vagy ilyesmi...
Mondta az orvos még az elején, hogy majd idővel érdemes lesz melltartóbetétet használni... de ezt kb. mikor lesz érdemes elkezdeni? Erre a csepegésre én nem érzem indokoltnak a melltartóbetétet, főleg hogy én itthon vagyok táppénzen, nem lát kb. a páromon kívül senki, és nem akarok hetente vásárolni ilyet melltartóbetétet... ha meg melltartóban vagyok, mert megyek valahova, akkor nem üt át rajta.. Elég akkor elkezdeni amikor már "ömlik"? Vagy nem is fog ömleni egyáltalán? Vagy érdemes elkezdeni ha megyek valahova berakni, mert egyszer csak "megindul"? Vagy általában hogy szokott ez menni? Gondolom mindenkinél más a helyzet, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Soha egy csepp sem vol. Terhesen semmi szükségem nem volt melltartóbetétre.
SZülés után 3 nappal beindult a tejem. Volt bőven. Az első hónapokban használtam, amíg be nem állt rendesen a kereslet-kínálat.
Szülések előtt egy árva csepp sem volt nekem.
De ez hlye kérdés egyébként, ha téged nem zavar, hogy tejes lesz a melltartód ne használj, vagy csak tegyél be egy vattakorongot
Semennyi ;)
Egyébként 30 hónapig szoptattam ;) nem ezen múlik
Tudom, hogy nem ezen múlik, mondták nekem is :)
Viszont az meglep, hogy ennyi embernek semmi sem volt, eddig is furán éreztem magam, hogy belőlem csöpög valami, de ezek után főleg...
Amúgy a mosható ötletet köszönöm, utána nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!