Ha anyámnak durván szétrepedt a bőre a terhesség alatt, én is számíthatok rá?
Genetika az egész és nem biztos, hogy anyukádtól hozod. Én anyukámnak pl alig lett egy-két csík a terhességek alatt, én kb a pozitív teszt után elkezdtem magam kenni mindenféle speciális drága krémekkel, de így is szétrepedtem.
Sokan úgy járnak, hogy az utolsó 1-2 héten repednek ki, más az elejétől fogva reped.
Tenni túlsokmindent nem lehet ellene. Majd meglátod mi lesz.
Szerintem valószínűleg igen. Én anyukámnak is szetrepedt de sokat is hízott a tesómmal. 55 kilorol 75 re. (164 cm volt).
Én mindent megtettem hogy ne járjak így, keveset híztam, magas vagyok így a pocakom se lett nagy, a fiam se volt óriás, kentem a bőröm mindennel, tornaztam úsztam hátha segít a rugalmasságon.
21 hetesen már repedni kezdett jobb oldalt és a végére (41 hét) tiszta ronda lila csíkos lett az egész.
Később persze kifeheredett elhalvanyult de eltunni sose fog. Sokáig tartott míg elfogadtam magam így hogy ezen már nem tudok változtatni, ez az ára a terhességemnek.
Azóta született még két babam, ott már nem lett új csikom, és legalább lila nem lettem.
anyukám 4 gyereket szült, mindegyikkel +20kg hízott minimum és egy darab csíkja se lett..sőt a hasizma is minde regeneráló torna nélkúl összezáródott..nem is kente a hasát semmivel
elsővel 16 kg híztam-kentem a hasam és lett néhán csíkom + 3 ujjnyira szétnyílt a hasizmom
most másodikkal vagyok 36 hetes, biooil kenem...eddig csak 13 kgnál tartok..és csíkosabb vagyok,mint egy tigris
már csak azon imádkozom,hogy legalább ne lógjon a bőröm szülés után! Csíkok nem zavarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!