Aki palástfűteaát iszik terhesség alatt a vetélés megelőzése miatt, napi hány bögrével iszik? Mikor érdemes reggel is és este is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 16:04
1/2 anonim válasza:
En a beagyazodas segitesere ittam, de ahogy pozitivat teszteltem abbahagytam, valahol azt olvastamhogy nem szabad inni.
Bar a malnalevel tearol is valahol azt irjak hogy jo inni az elso 12 hetig, valahol meg azt irjaktilos mert mehosszehuzodast okoz es az meg veteleshez vezet.
En ezert inkabb nem innek semmit a helyedben, nem erdemes kockaztatni. Ha egeszseges a babad akkor ugysem lesz semmi baj!
Boldog babavarast!
2/2 nini24 válasza:
Palástfüvet lehet inni a terhesség elején, én a 8. hétig ittam, napi 2x3 (2,5) decit. néha e is felejtettem. a málnalevelet csak a végén lehet inni, fellazítja a méhet, és könnyíti a szülést. állítólag.
28 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!