Fiús anyukák? A kisfiatok ovukor, ovu elött, vagy után fogant? Aki tudja úgy nagyjából mikor lehetett?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteitek voltak? Kipattogtatok? Sokat hánytatok stb?
Köszi a válaazokat
2019. febr. 28. 15:03
11/16 A kérdező kommentje:
De szerencsések vagytok
Boldog babavárást mindenkinek!
2019. febr. 28. 17:23
12/16 anonim válasza:
Nekem hasi volt és 8 hetesen kerek 1.5 cm manócska volt már bent a pocakba :)
13/16 anonim válasza:
Ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, uténa 1 hétig nem, fiú lett.
A tüneteim viszont tök ugyanolyanok voltak, mint előtte a lányos terhességemnél, végighánytam az első trimesztert, botrány szarul voltam, a bőröm mindkettőnél ronda lett, csak a lányomnál a hátamon és az arcomon, fiamnál a mellkasomon.
14/16 anonim válasza:
Ovu napján voltunk együtt mikor a fiammal teherbe estem. Tuti akkor fogant mert több alkalom nem is volt abban a ciklusban mert a férjem nem volt itthon. 1x sem hánytam, nem is lettem pattanásos (a lányommal viszont igen, de vele sem hánytam).
15/16 anonim válasza:
Nekem 26 napos a ciklusom és később volt ovum.Tehát ciklus vége felé fogant, és semmi jele nem volt.Bár a bőröm mára kicsit csúnyább lett 25 hetes vagyok
16/16 A kérdező kommentje:
Tehát fiad lesz?
Gratulálok
2019. febr. 28. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!