Méhlepény érettségét nagyjából be lehetne határolni?
1-es érettség x héttől
2-es érettség y héttől
3-as érettség z héttől?
Tudom hogy ez egyéni és sok dologtól függ, de érdekelne, hogy általában, hogy is van.
Ez általaban ugy van, hog, az orvos figyeli.
Az első terhessegemnél 32.héten 2.fokban volt érett, most még 1.foku a lepenyem. Ismerősnek ilyen korban 3.fokú volt, azota is tartja.
Függ az életmódtól, miket eszik a kismama, attól is függhet, hogy neadjisten dohányzik a kismama, vagy iszik. Esetleg a genetikától.
Tényleg sok mindentől függ.
De neken fogalmam sincs hogy hogy is van már ez. Nekem 25 hetesen szólt a doki hogy elkezdett érni a lepény, 1 fokban érett és hogy ez nagyon korai.
De olyan sok helyen olvastam hogy van akinek alapból 1-es fokban irják az elejétől.
Másrészt sokszor 30-32 hetesen már 2 fokban érett a lepény.
De lényegében az a fontos hogy a dolgát jol lássa el a 38-40-dig hétig.
Nem lehet behatárolni, mert sok minden befolyásolja a lepény érését.
Az első terhességemnél 36 hetesen még éretlen 0. fokú volt a lepény, 41 hetesen szültem, akkor volt II. fokú.
A másodiknál már 32 hetesen I. fokút mondtak, 38 hetesen I-II. fokú érettség, 40+2 hetesen született, annyit mondtak csak, hogy jó a méhlepény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!