Ez kibírhatatlan. Nem tudom meddig húzom így. Kinek volt hasonlô?
Az első időkben én is szenvedtem. Terhesség előtt migrénes voltam. A nőgyógyászom azt mondta,h nyugodtan vegyek be egy algopyrint,ha pedig migrénes,akkor mellé egy nospát.
Kb az 5.hónaptól nem fájt többet,talán a végén,amikor magas volt a vérnyomásom. Viszont szülés óta megszűnt a migrénem. 16 hós a fiam és szerencsére semmi fejfájás.
Pont így voltam. Kb. 2 hétig csak feküdtem otthon aztán hirtelen elmúlt. Nagyon nem tudsz mit csinálni. Igyál sokat és pihenj!
Boldog babavárást kívánok!
4-es vagyok,köszi! Hidd el,jobb lesz,kitartás! Nem tudom,mit dolgozol és meddig tervezel dolgozni,de amennyit csak tudsz,pihenj! És ahogy írta valaki,igyál sok folyadékot!
Még annyit,h ha néha beveszel egy gyógyszert,azzal nem ártasz a babádnak,csak az nem mindegy,mit veszel be. Remélem,hamarosan jobb lesz! Csodás terhességet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!