39-40-50-54 éves nőknek csak örökbefogadással lehet gyerekük, vagy képesek lehetnek egy terhességet végig vinni életkoruk miatt?
39-40 évesek simán kihordanak terhességet.
50-54 évesen szerintem már nem alkalmas a test rá, ettől függetlenül van rá példa.
Ha jól tudom 45 év az örökbe fogadás korhatára.
Nagyjából egyetértek az előttem szólóval.
Örökbefogadásról úgy tudom, hogy nem konkrét korhatár van, hanem az van megadva, hogy minimum, illetve maximum hány év korkülönbség kell legyen az örökbefogadó pár legalább egyik tagja és az örökbefogadott között. Tehát 50 éves pár is fogadhat elvileg örökbe, csak újszölöttet már nem kaphat, csak minimum 5 éves gyereket.
Nem vagyok szakértő vagy érintett a témában, csak olvastam róla (itt is láttam párszor), ha rosszul tudom, akkor bocsánatot kérek, javítsatok ki.
Ismerek olyan anyát, aki teljesen spontán módon nem tervezett gyerekeket szült 40 és 42 éves korában.
Édesanyám 52 éves, már a változókorban van, nem hiszem, hogy egészséges lenne kihordania egy kisbabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!