Mintavételi készletet is vinned kell. Amit neked kell beszerezned. Nekem nem vették le tavaly nyáron, mert nem vittem készletet ugyanis senki nem közölte velem, hogy vinni kell.
Szerintem hívd fel a helyet ahová mész, hogy kell-e vinned.
2019. febr. 1. 13:29
4/11 A kérdező kommentje:
és azt hol lehet beszerezni? amúgy te hol csináltattad?
2019. febr. 1. 13:30
5/11 anonim válasza:
Nekem a befizetett csekket kellett bemutatni, úgy vették le a vért, a mintavételi dobozt ők adták. Ha nehezen tudnak tőled vért venni, szólj, hogy vastagabb tűvel szúrjanak, mert nem alvadhat bele!
Nekem a doki a vérvétel előtt uh-t is csinált, mert jártak már úgy, hogy elhalt a terhesség, feleslegesen fizetett ki a kismama egy csomó pénzt.
Könnyű terhességet, és egészséges babát kìvánok neked!
2019. febr. 1. 13:40
6/11 anonim válasza:
Ezek szerint ahány hely annyiféleképpen csinálják. Mindenképp kérdezd meg szerintem. Én Szolnokon csináltattam volna, de a doki lebeszélt róla mert nem volt indokolt csak én nagyon paragép vagyok. Így utólag azt mondom, hogy igaza volt.
2019. febr. 1. 14:15
7/11 anonim válasza:
Nekünk sem kellett semmit se vinni, helyben lehetett fizetni bankkartyával vagy kp-val :)
2019. febr. 1. 14:16
8/11 anonim válasza:
Attol fugg sztem hol csinaltatod. En egy maganklinikan csinaltattam, ahova terhesgondozasra is jarok. Semmit nem kellett vinnem, csak a lóvét:)
2019. febr. 1. 14:36
9/11 anonim válasza:
Nekem csekket adott a magánrendelő, befizettem,ezt kellett vinnem a vérvétel napján. Mindent adtak hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!