Milyen bébiőrt ajánlotok? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptunk egy Angelcare kétlapos légzésfigyelőt, így azzal nincs gond. Bébiőrt mindenképpen szeretnénk mellé. Vagy nem érdemes? A legelső időben még mellettem lesz, de utána a saját szobájában szeretném altatni a kislányomat, április végén fog születni.
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 22. 17:53
1/5 A kérdező kommentje:
Még esetleg annyi, hogy érdemes kamerásat venni? Mennyire praktikus?
2019. febr. 22. 18:00
2/5 anonim válasza:
Sima egyszerű, vtech(valami noname lehet) bébiőrt vettünk. A legapróbb nyöszörgést halljuk rajta. A szülői egység tölthetőelemes. Nem akartam kamerásat.
3/5 anonim válasza:
Én a kövi babánál biztos h oda-vissza működőt veszek. A lányomnak a visszaaltatáshoz elég volt h halja a hangom. De így mindig felkellett kelnem, bemenni hozzá és úgy megnyugtatni (csak mondtam h csi-csi-csi).
4/5 anonim válasza:
Nalunk a truelife v24 nagyon bejott. Latom is a picit . Egybol hallom es latom ha felkelt . Ejszakai mod is jo ,szep tiszta a kep. Tobb funkcioval is rendelkezik. Csak ajanlani tudom.
5/5 anonim válasza:
V-tech a miénk is. Teljesen jól működik. Anyukám ideges volt, hogy nem fogjuk éjjel meghallani. Hát a pukira felebredtem olyan jól adhozta a hangot!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!