Légzésfigyelőt vagy bébiört érdemesebb venni?
Nekem a bébiőr jobban bevált.
Én olyat kaptam, ami 2 az egyben, de a légzésfigyelője valamilért nálunk nem volt jó. Így azt nem is használtam. De a bébiőrt nagyon szerettem.
Attol fugg mit szeretnel. Felugyelni a legzeset vagy csak hallani a masik szobaban ha felebred?
A bebeior csak a hangot tovabbitja. A legzesfigyelo pedig sipol ha x masodpercig nem vesz levegot a baba, ehhez egyebkent altalaban van bebior is.
2in1 van nekünk.
Légzésfigyelőt mindenképp vettem volna, a bébiőr funkciója csak egy plusz, hogy halljam, ha a szobájában felèbred.
Nekünk van ez is az is
A légzésfigyelő 7 hét alatt 2-szer bejelzett
Egyszer valóban nagyon mélyen aludt a lányom
A bébiőr pedig nekem kell. Amig nem volt nem mertem a teraszra sem kiülni nyugodtan, mert onnan nem lehet hallani ha felkel..
Mindkettő kell sztem ( hasznàltan nem drága)
Angel care 2in1
15e kb használtan
Ez olyan mintha ezt kérdezed cipőt vagy nadrágot érdemes-e venni.
Nekem bébiőröm van. A fiam időre született, egészséges. Én nem akartam legzesfigyelőt és az élet igazolt is, él.
Mint mások is írták, ez nem vagy kérdés. Légzésfigyelő szerintem kell. Egészséges gyerekem született, de mégis volt 2 alkalom, amikor elfelejtett levegőt venni és jelzett a légzésfigyelő. Biztos nem tudnám megbocsájtani magamnak, hogy segíthettem volna, de nem vettem meg egy ilyen fontos dolgot.
A bébiőr meg akkor kell, ha nagy a ház, esetleg udvar is van. Így hallod, ha sír pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!