Terhessegi kiskonyv kell 12. heti UHra?
Figyelt kérdés
10hetesen voltam eloszor nogyogyasznal, manualisan vizsgalt meg, azt mondta tapintasra koranak megfelelo.
Nem kuldott el vedonohoz, csak ultrahangra, ami a genetikai, 12.heti lesz...
Nem kerdeztem ra, h milyen UH, azt hittem terhesseg megallapitas, de addigra 12-13hetes leszek, igy azt mondtak a recepcion, h genetikai lesz...
2019. febr. 21. 22:28
1/21 anonim válasza:
Kell bizony, mert a gondozás 12-18-24-32 hét cca, ez a 4 pecsét, ami kell a támogatásokhoz, persze biztosan lesz több vagy nem, nekem mindkét terhességemnél ennyi volt, pedig a város legjobb magánorvosához jártam. Jobb ha van, es akkor egy pecséted lesz is. Meghát abba vezetik a dolgokat amit jó követni, nekem vmi 2 volt, egyszer vedőnő cirkuszolt hogy az nem szabadna hogy 2 legyen, nőgyógyászom mutatta a füzetben az mindig 2 volt, általaban nem ennyi, de mit tudunk csinálni? Azzal sem sokat hogy nem magasságom van hanem alacsonyságom. Szóval fontos adatokat tartalmaz amik jó ha egyben vannak, meg a pecséteket.
2/21 anonim válasza:
Igen! Ahogy előttem írta... Kell a támogatások miatt, meg egyébként is hasznos lehet. Én sok jó tanácsot is kaptam tőle.
3/21 anonim válasza:
Csak egy tanács, ha ő az orvosod. Váltásd le. Manuálisan ő úgy érzi korának megfelelő, így nem lehet normálisan megállapítani. 🤦♀️ Legalább egy uh-t csinált volna.
4/21 khniki válasza:
Hát ez azért elég fura. Én 9 hetesen mentem ahhoz az orvoshoz, akit a szüléshez kinéztem magamnak. Azonnal küldött a háziorvoshoz, hogy utaljon be vérvételre, EKG-ra és intézze a védőnőhöz szükséges doksikat. És persze rögtön megkaptam a védőnőhöz szóló kérvényt is az ellátáshoz. Legközelebb a 12. héten megyek, addigra ezeket meg kell csinálnom, ill azon a héten lesz a nyaki redő szűrés kombinált teszttel.
5/21 anonim válasza:
Nekem volt. Vittem. El sem kérte az ultrahangos.
6/21 anonim válasza:
6hetesen voltam először, szivhang meg nem volt, vissza rendelt , 8+4 hetesen megkaptam a nodokitol a vedonohoz szükséges igazolást , mentem a vedonohoz és megkaptam a kiskönyvet is ! Most 10 hetes vagyok már van idopontom genetikai ultrahangra és pont azon a héten megyek újra a nodokihoz ! Szóval kene az a kiskonyv !
7/21 anonim válasza:
Nekünk nem kellett a kiskönyv egyik terhességnél se egyik UH-nál se. Nem is mentem babonából a 12.hét elött védőnőhöz.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom levaltani, o a korzeti orvosom, amugy foorvos.
Ugy emlekszem nekem sem kertek el elozo terhessegemnel a 12.UHn...
Felhivom ma a vedonot, hatha mond vmi okosat...:/
2019. febr. 22. 09:58
9/21 A kérdező kommentje:
EKGrol meg az ellzo terhessegemnel sem hallottam...
2019. febr. 22. 09:59
10/21 A kérdező kommentje:
Felhivtam a vedonot, a 12.heti UH nem kell a kiskonyv! Jo ha van, de megcsinaljak nelkule is!
Remelem, masnak is haszonos info lesz.
2019. febr. 22. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!