Terhességi aranyér! Tényleg lehet ennyire durva? És tényleg nem tudnak vele semmit sem csinálni szülésig?
6 napja, egyik pillanatról a másikra éreztem, hogy valami nem oké az altájékon. Máskor is volt már "szerencsém" aranyérhez, de ez a mostani valami brutál durva. Első éjszaka nem aludtam miatta, reggel a háziorvosnál kezdtem, aki azt mondta, hogy ez bizony előfordul a terhesség alatt. Reparon kenőcsöt és Detralex tablettát ajánlott, mondván, hogy mást nem szedhetek.
Mostanra már tudok járni, ülni és feküdni, de a nyilaló fájdalom még mindig jelen van és 3 napja szinte folyamatosan vérzik. Székelés után alvadtvér is távozik belőle. Kb. 3-4 centis, sebes, de már karcsúsodott (gondolom a vérzés miatt).
Menjek vissza és kérjek beutalót proktológushoz vagy türelmesen várjak és kenegessem tovább, mert tényleg nincs más megoldás a helyzetemben?
31 hetes kismama vagyok
Volt ismerősöm, akit műtöttek is vele terhesen, úgyhogy nem igaz, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
Addig is: Hemotreat. Új cucc, hatásosabb nekem a reparonnál. Igaz, annál nekem a hemorid krém is jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!