Mikor beszélünk ´durva aranyérről´?
Szia! Pontosan ezzel küszködök én is most, hétfőn nekem is hatalmas és nagyon fájdalmas aranyerem jött ki, bementem vele a készültségre, nem lehetett vele együttélni - ülni, felállni, járni - ahogy te is írod. Amúgy a székletürítés nem fáj/t!
Okos dolog elmenni a sebészetre, valószínűleg Detralex tablettát fog neked felírni, amúgy nem vényköteles, de nagyon drága legalább, flavonoidokat tartalmaz, ami érvédő, naponta szedheted hatosával, én is ezt teszem. Harmadik napra már 50x elviselhetőbb a fájdalom, és 1/3-ára ment össze az aranyerem...
Tegnap írtad ki a kérdést, voltál ma már dokinál?
19/L
Jesszusom, de hát ez szörnyű! De közöld valahogy velük, hogy nagyon súlyos az állapotod (oké, nem haldokolsz, de akkor is), és nem tudod a mindennapi tevékenységeidet elvégezni a fájdalomtól... Mi az, hogy 7 nap?!
Flavonoid tartalmú gyógyszert keress valami patikában, esetleg nyomtasd ki az itthoni Detralex összetevőit, és kérj olyat... Érvédő, vénaösszehúzó, hajszélerősítő, kéne, hogy segítsen. Meg mellé valami aranyérkrém is, ebből biztos kint is kismillió van, szóval amit ők ajánlanak.
Forró fürdőt neeeee! Hogy jutott eszedbe? Csak kitágítja az ereket. Épp, hogy jegelni kell! Meg hideg vízzel mosni! Nem tudom, írtam-e, törölni ne töröld, vizes törlővel sem, mindig zuhanyozz WC után, és tartsd nagyon tisztán és szárazon... Szegénykém... :S
Én is szenvedek még mindig az enyémmel, de én már ott tartok, hogy néha egy-egy percre már el tudok róla feledkezni...
I feel your pain...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!