Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Időközönként savanyú szagú a...

Időközönként savanyú szagú a fehérfolyásom 14 hetes terhes vagyok, mi okozhatja? Szoktam hetente 1x hüvelyöblitést csinálni akkor egy ideig minden rendben van.

Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok hülyeséget írni, de mintha terhesség alatt tilos lenne a hüvelyöblítés... Aztán lehet, hogy tévedek.

Szerintem menj dokihoz, nézesd meg magadat! Lehet, hogy valamilyen gombás fertőzésed van, amit ki kéne kezelni!

2008. nov. 9. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt szigorúan tilos a hüvelyöblítés, a dokim mondta.

Szerintem menj el dokihoz, vizsgáljon meg, lehet, hogy visszatérő gombás fertőzésed van, amit minél előbb kezelni kéne.

2008. nov. 9. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

szerintem a folyassal semmi gond, amig nem büdi és nem viszket, vagyis en ugy hallottam.

mi az a huvelyoblites??

2008. nov. 9. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekemaz orbvos irt fel huvlyoblitot 8hetes terhesen!Minden este kellett hasznàlnom!Rozsa viz vagy ilyesmi volt!Nem tudom mi a magyar neve .(kulfoldon èlek!)2hètig kelett hasznàlnom.Folyàsra kaptam!Nem èrtem mièrt lenne tilos!Hisz nekem az orvos irta fel!Semmi bajunk nem lett tole!
2008. nov. 9. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
elozzo hozzàszolo vagyok:a huvelyoblitès az amikor egy kis flakonban,aminek hosszu kihuzhato nyaka van amin kis lukak vannak.Ezt a falkont osszenyomva a folyadèk kispriccel a kis lukakon ès ugymond lezuhanyoztatja a huvelyt!Màshogy nem tudom elmagyaràzni:)!De remèlem azèrt èrted!
2008. nov. 9. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
köszi a magyarazatot! (29 vagyok, szégyen, de még soha nemis hallottam róla!)
2008. nov. 9. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz, hogy vizsgáljon meg. Valószínűleg hüvelykenetet fog venni.

Itthon tényleg nem engedik a dokik a hüvelyöblítést, helyette, ha gond van hüvelytablettát írnak.

2008. nov. 9. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. A terhesség alatti hormonváltozások befolyásolják a hüvely váladék mennyiségét, színét, szagát. Terhesség alatt nem ajánlott a hüvelyöblítés, mert a vérbő, fellazult hüvelyfal könnyen megsérülhet. Csak akkor megengedett a hüvelyöblítés, ha hüvelyi fertőzésed van és az orvos javaslatára az általa felírt, javasolt szerrel kell kezelni. A hüvely savasságának egyensúlyát a gyakori hüvelyöblítés is felboríthatja. Gombás fertőzés jelei:a hüvely égő viszkető érzése, gyakori vizelés, szürkés-fehér túrós vagy kenőcs szerű szagtalan váladék. Egyes esetkben tünetmentes.

Nekem is savanyú szagú olykor,de egyéb tünet nem kíséri így nem aggódom. A terhesség vége felé meg még inkább előfordul a bő váladékozás.

Ha azonban nyugtalanít a dolog és úgy érzed valamilyen fertőzésed lehet akkor inkább fordulj orvoshoz.

2008. nov. 9. 15:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszol nekem.Kicsit lehet hogy túl agodtam a dolgot.Végül is nincs más tünetem,nem viszket nem ég csak egy kicsit szagos.
2008. nov. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!