Időközönként savanyú szagú a fehérfolyásom 14 hetes terhes vagyok, mi okozhatja? Szoktam hetente 1x hüvelyöblitést csinálni akkor egy ideig minden rendben van.
Nem akarok hülyeséget írni, de mintha terhesség alatt tilos lenne a hüvelyöblítés... Aztán lehet, hogy tévedek.
Szerintem menj dokihoz, nézesd meg magadat! Lehet, hogy valamilyen gombás fertőzésed van, amit ki kéne kezelni!
Terhesség alatt szigorúan tilos a hüvelyöblítés, a dokim mondta.
Szerintem menj el dokihoz, vizsgáljon meg, lehet, hogy visszatérő gombás fertőzésed van, amit minél előbb kezelni kéne.
szerintem a folyassal semmi gond, amig nem büdi és nem viszket, vagyis en ugy hallottam.
mi az a huvelyoblites??
Menj el dokihoz, hogy vizsgáljon meg. Valószínűleg hüvelykenetet fog venni.
Itthon tényleg nem engedik a dokik a hüvelyöblítést, helyette, ha gond van hüvelytablettát írnak.
Ne aggódj. A terhesség alatti hormonváltozások befolyásolják a hüvely váladék mennyiségét, színét, szagát. Terhesség alatt nem ajánlott a hüvelyöblítés, mert a vérbő, fellazult hüvelyfal könnyen megsérülhet. Csak akkor megengedett a hüvelyöblítés, ha hüvelyi fertőzésed van és az orvos javaslatára az általa felírt, javasolt szerrel kell kezelni. A hüvely savasságának egyensúlyát a gyakori hüvelyöblítés is felboríthatja. Gombás fertőzés jelei:a hüvely égő viszkető érzése, gyakori vizelés, szürkés-fehér túrós vagy kenőcs szerű szagtalan váladék. Egyes esetkben tünetmentes.
Nekem is savanyú szagú olykor,de egyéb tünet nem kíséri így nem aggódom. A terhesség vége felé meg még inkább előfordul a bő váladékozás.
Ha azonban nyugtalanít a dolog és úgy érzed valamilyen fertőzésed lehet akkor inkább fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!