Lennének kérdéseim a terhesség alatti szexel kapcsolatban. Lehet érdekes kérdések de tényleg érdekelne. Válaszolna nekem valaki?
Nagyon félek a szextöl.13 hetes voltam mikor párom kiment külföldre dolgozni 30 hetes leszek mire hazajön és már nagyon szeretném ha le tudnám győzni a félelmet és végre össze tudnánk hozni valamit.ö is fél kicsit de én vagyok akkor jobban. pedig teljesen probléma mentes a terhességem.lehet kicsit furcsának találjátok majd a kérdéseket de ne nevesetek ki..komolyan tudni szeretném a válaszokat.
Lehet e baja a babának attól ha szexelünk?
óvszerrel vagy anélkül? (csak mert olvastam hogy a sperma beindithatja a szülést vagy mi. és én még nem szeretném 30hetesen hogy beinduljon.)
vajon nem zavaró egy férfinak ha esetleg eléri a méhszájat? akár kézzel akár mással.
sokat filóztam meg kérdezzem e itt ezt mert elég kényes de valahonnan muszáj megtudnom a választ.
a méhszájam teljesen zárt volt mikor dokinál voltam. és soha nem mondta hogy nem lehet de én nagyon félek de már nagyon hiányzik a férjecském.
aki tud segítsen.
köszönöm előre is
szép napot
29hetes kismami
háát :
- ha a terhesség alatti szextől baja lenne a babának akkor már kihalt volna az emberiség
-neked is örömöt okoz - gondolom igy van - akkor a baba is boldog
- kézzel ne nyúlkáljon a férjed a méhszájadhoz -- azt azért ne!!!!
- ha mélyebb a behatolás neked kellemetlen szólj
- majd rájöttök hogy melyik póz kényelmes
- nyugodtan szeretkezzetek nem lesz baja senkinek
a sperma a 30 héten még nem inditja be a szülést
Szia!
A babának semmi baja nem lehet attól, ha a férjeddel szeretitek egymást, főleg igy, hogy zárt vagy teljesen.Véleményem szerint igy 30 hetesen már használjatok óvszert, mert a sperma valóban beindíthatja a szülést a vége felé.A párod mikor nem voltál várandós akkor is elérhette a méhszájadat, ebből ő nem sokat vesz észre de azért vigyázzatok legyetek óvatosak mert az viszont neked lenne kellemetlen ha sokat "böködné" a méhszájat.
36 hetes km.
A babának szerintem nem lehet baj ,főleg ha minden rendben van , és az ovszert javasolnám , mert én is olvastam amit írtál.
Szerintem finoman álljatok neki , és úgy is érzed ha nektek nem jó, vagy a párod biztosan jelzi ha neki kényelmetlen vagy zavaró a szitu.
Az én páromat nem zavarja ez a helyzet bár én csak 20 hetes leszek.
Viszont ami tapazstalat hogy nekem is nagyon jók az együttlétek, de pl egyszer eddig előfordult hogy abba kellet hagyni , mert már az elejétől kezdve valami fájt kicsit és ez csak egyre erősödött. Ezt azért írom le , mert ha esetleg nem lesz jó neked vagy a picinek , akkor szerintem várjatok majd és másnap is próbáljátok meg , lehet hogy csak valamit éppen nyom a pici, vagy pont úgy helyezkdik hogy fájdalmat érzel.
Jó együttlétet kívánok, és boldog heteket a szülésig.
köszönöm a válaszokat. mindannyian nagyjából ugyan azt írtátok és ez tök jó mert ha már ilyen sokan gondoljátok ugyanígy akkor tuti van benn valami.
hazajön és meg fogjuk próbálni.és ígérem nem fogok rettegni .
köszönöm mindenkinek a választ nagyon megnyugtattatok és meg fogadom a tanácsaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!