Ha van már fogadott orvosom, hogyan kell szülész nőt fogadni?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron szeretnék szülni, meg első trimeszterben vagyok, az orvosomhoz most megyek majd 12. Heti UH-ra. Az a kérdésem, hogy szülésznőt rajta keresztül tudok fogadni? Ő ajánl, vagy hogyan kell ezt? Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Köszönöm előre is!2019. febr. 13. 15:50
1/2 anonim válasza:
Kérdezz rá a dokinál, ajánl-e valakit, akivel szívesen dolgozik együtt. Ha igen, felhívod, elmondod ki vagy, vállal-e. Ennyi :) Ha nem ajánl senkit, akkor különböző fórumokon tudsz érdeklődni, kit ajánl a többi anyuka.
2/2 anonim válasza:
Szintén Székesfehérvár. Érdemes a dokit megkérdezni, kit/kiket ajánl, mert bizony van, aki szeret valakivel dolgozni, mással nem hajlandó. Az első babánál a doki ajánlott 2 szülésznőt, az egyikőjüket választottam. Most az a faramuci helyzet állt elő, hogy a doki nem vállal gondozást, a szülésznőhöz ragaszkodtam. Kinéztem egy orvost, előtte felhívtam a szülésznőt, hogy adjon tanácsot, mégiscsak sok év tapasztalata van. Ezt a dokit ajánlotta ő is, de volt, akire azt mondta, nem hajlandó kismamát vállalni, aki XY-hoz jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!