Kriva75 kérdése:
Melyik szülész-nőgyógyászt ajánlanátok 12 héttől fogadott orvosnak Székesfehérváron? Ajánljatok légyszi tapasztalatok alapján! Én a Blaskó és az Imre Rubennél szültem, de már egyikük sincs Fváron sajnos. Help!
Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 15:40
1/4 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom, de a fiam a Csetényi doktornál született, és uh-zott is, meg vizsgált is terhesség alatt. Emberileg és szakmailag is nagyon elégedett vagyok vele, ha terhes leszek biztosan őt választom. Nagyon féltem a vizsgálattól (rossz tapasztalat miatt), de türelmes volt velem, megnyugtatott és fájdalom nélkül meg is tudott vizsgálni :)
2/4 anonim válasza:
Szia! Èn másfèl ève szültem Szabó Eszternèl! Bár elèg fiatal, de nagyon ügyes, türelmes. Terhessèg alatt is bármikor felhívhattam, ha kèrdèsem volt ès a szülèsre is bejött, pedig Pestről kellett jönnie. Úgy tudom, egy ideig nem vállalt szülèst, nem tudom, hogy ez azóta változott-e.
3/4 anonim válasza:
Csetényi doktor már nem vállal szüléseket. Ha ő az ügyeletes akkor természetesen levezeti.
4/4 anonim válasza:
1. Vagyok, bocsánat ezt nem tudtam, bár nagyon sajnálom, hogy nem lehet őt választani.
Szabó Eszterről még annyit írnék, hogy ő is ott volt a szülésemnêl, nagyon nyögvenyelősen ment, lassan tágultam, ő ott ült unott fejjel mellettem (más éppen nem szült) és olyanokat mondott a "essen már le a szívhang, aztán vigyük műteni..." Lehet csak tényleg nagyon ki volt már a szülésemtől, de ilyet szerintem nem mondhat, főleg egy anyuka előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!