Van itt olyan anyuka aki 100 kiló körül kezdte a
terhességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindenre kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban. Mennyire volt nehéz teherbe esnetek, volt-e olyan probléma amit az orvosok a túlsúlynak tudtak be, mennyit nőtt a hasatok, mekkora babátok született, ért-e titeket a súlyotokból adódó negatív megkülönböztetés.
Ir-em van. Hiába csináltam már 1 éve a diétát és jártam eti 3-4 alkalommal 3 órára személyi edzővel konditerembe annyit értem el hogy kb megállt a hízásom, előtt azt is én kaptam meg amire a férjem ránézett. (itt jegyezném meg amit a párom mondani szokott, a külső változékony a lényeg hogy az emberbe szeressünk bele jobban ne a kinézetébe)165cm vagyok 75 kg kezdtem a terhességem de első 4 hétben feljött 3kg . Most 12hét után le kellett építenem a merckformint, veszélyezettség miatt a mozgásról rég le vagyok tiltva, kb feküdnöm lenne szabad, azért ezt nem teljesen tartom be, de így is elkezdett megint felkúszni a kilók . Most 15 hetes vagyok 79kg és ez az utóbbi másfél hétben jött fel...van valami tippetek nagyon fontos magas vérnyomás miatt hogy ne menjen feljebb....
2019. febr. 12. 11:54
12/21 anonim válasza:
Azert a 100 kg es az 50kg kozott eleg nagy a szoras... mem arrol van szo, hogy legyel 50 kilos gene, de erdemes lenne lefogyni 60-70 kg koze, mert terszik vagy sem, baromira nem egeszseges 100kilosan elni. Az esztetikarol mar ne is beszeljunk... ezt egyaltalan nem bantasbol irom, hanem tenykent.
2019. febr. 12. 12:06
13/21 anonim válasza:
95el kezdtem azóta nem is néztem de elég sokat felkaptam az első hónapokba :) most lesz cukor terhelés de eddig semmi gond nem volt a súlybol kifolyólag... a vérnyomásom sokszor alacsonyabb mint egy átlag testalkatú kismamának.. ezen mindig becsodalkoznak... a terhességem előtt nagyon sokat dietaztam és 40 kg körül sikerült fogynom... PCOS miatt kellett gyógyszert is szednem(fogamzásgátló, metformin) mikor a fogamzásgátlót abba hagytam egy év után és letelt az idő amit ki kellett hagyni az első próbálkozásra sikerült a baba... ismerősöm most szülte meg az egészséges babájat és ő 140 kg körül volt mikor teherbe esett... ne aggódj semmin elvezd az életed , legyen baba kívánom neked és legfőképp ne törődj a bunkó hozzászólásokkal....
2019. febr. 12. 12:07
14/21 anonim válasza:
Akkor én annyit mondok: 29 évig voltam 56kg. Aztán jött a hashimoto. Szóval it can happen to you as well :) zavar a túlsúly, de hagyományos módszerekkel (diéta+edzés) nem tudok fogyni.
2019. febr. 12. 12:14
15/21 anonim válasza:
Az 5 nek üzenem hogy nem csak olyan férfiak vannak akik tökéletes külsőt nézik hanem akik az embert keresik a másikban. Amúgy meg nem értem miért kell ilyen bunkó kommentet ide kommentelni. Mindenki úgy éli az életet ahogy neki épp tetszik.
2019. febr. 12. 12:16
16/21 anonim válasza:
Egyik barátnőm 92 kg volt amikor terhes lett. Semmi gond nem volt. Negatív megkülönböztetést sem tapasztalt.
Viszont most már bőven kap rosszalló nézéseket és megjegyzéseket. Ugyanis a gyerekei (3 lány) elhízottak. Semmi hormonális problémáik nincsennek. Csupán elhízott az egész család, mert lusták és igénytelenül táplálkoznak. Persze ő nem érti mi a baj, csak erős csontozatúak mind az öten.
2019. febr. 12. 12:44
17/21 Norman Bates válasza:
En 98.6kgval kezdtem a terhesseget, nem lettem cukros, normalisbterhessegem volt gyors huvelyi szuleseel.
Marcius vegen szuletett a babam, majusban kezdtem eletmodot valtani es karacsonyra lementem 70kg-ra.
Most ismet babat varok, talan annyi kulonbseg van a ket terhesseg kozott, hogy az elso baba 7 honap probalkozas utan jott ossze ovu teszt etc kellett. Ez a terhesseg pedig egy esedekes menzess elott 5 nappal valo ovatlan egyuttlet gyumolcse tehat joval konnyebben teherbe estem.
2019. febr. 12. 13:00
18/21 anonim válasza:
Szia. 116-al lettem terhes, most 121 kg vagyok, és 31 hetes. Bízom benne, hogy sokkal több már nem jön fel, igyekszem nagyon odafigyelni, hogy mit is eszem.
2019. febr. 12. 13:26
19/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem ért megkülönböztetés, magán dokihoz járok. A védőnőm is régóta ismer, együtt örülünk, hogy csak 5 kilót híztam eddig. 7. Hónapban fogant a babám, már most 2 kilóra saccolják a méretei alapján. Cukor vizsgálati eredményem tökéletes lett. 1x sem hánytam a terhesség alatt, jól érzem magam, febr. 1,-től vagyok táppénzen. Áprilisra várom a kisfiam.
2019. febr. 12. 13:30
20/21 anonim válasza:
160/94el kezdtem, 98al szültem. Szintén pm alulműködés miatt lettem ennyi :(
4. hónapban sikerült teherbe esnem, semmi gondom nem volt a terhesség alatt vagy a szüléssel (császárm.), és utána sem, senki nem szólt semmit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!