A Varandos Mamak konyvben hanyadik oldalon van a kupon amit be lehet valltani? Mar 3x atlapoztam es sehol nem talalom. Vagy az enyembol kihagytak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 11:13
1/5 anonim válasza:
A felicitasosból?
a hátsó boritó asszem
de ha nincs benne menj fel a www.felicitas.hu-ra ott is igényelhetsz .
nem vagy lemaradva semmiről mert csak az uccsó harmadban válthatod ki - van akinek odaadták elöbb is -
a neten jelzett kérvény is ugyanugy jó - akkor el se kell menni érte mert postán kapod-
2/5 anonim válasza:
Szia!
Leghátsó lapon behajtva. Egy egész oldal, ha a Felicitas-ra gondolsz?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen.Koszi megtalaltam ossze volt ragadva egy kicsit ezert nem tudtam szethajtani.
Egyebkent miket raknak a csomagba?
2010. júl. 1. 11:21
4/5 anonim válasza:
csomag:
szórólap - pelenka, biztositás ... egyebek-
egy cumisüveg vagy egy pohárka fedővel avent
betét minta
pelenka minta
krém minta
5/5 anonim válasza:
nekem pohárka, cumi, popsitörlő, fogkrém hasfájásra és tejserkentésre teák minták persze ,asszem ennyi és mindenféle szórólap meg kuponok meg 1 babaújság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!