Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit ér a Dm-es 15%-os...

Mennyit ér a Dm-es 15%-os végösszegi kupon?

Figyelt kérdés
Van egy DM-es 15%-os kedvezményű kuponom (5000 ft feletti vásárlás végösszegéből).Szeretném eladni,nov. 30-ig érvényes én viszont mindent megvettem,ami a kisfiamnak kell erre a hónapra.Illetve olyan kuponjaim vannak,hogy 15-25%-os megtakarítás kupononként (pl pampers, Libero pelusra,Nivea termékekre,..)
2011. nov. 5. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutott, hogy kuponokat eladjak, amiket ingyen kapok. Én mindig odaadtam a barátnőknek, ismerősöknek, ha nekem nem kellett.
2011. nov. 5. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs ismerősöm akinek babája lenne,akkor persze én is odaadnám ingyen!Köszönöm a válaszod!Még írjatok!!
2011. nov. 5. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Kinek mennyit.

En peldaul meg szoktam lepodni azon, hogy neha a 15%-os kupon ara vateran licitesen felment 1500 forintra...

Nekem annyit mar nem erne meg, pedig en inkabb ritkan vasarolok a dm-ben es nagy osszegben pont a kuponok miatt.

Nekem ket pelenkas gyerekem van, egyszerre 5 doboz pelust szoktam venni, de ezekhez mindhez leszedem a pontjaimat a jokerhez. igy ez 15ezer forintot jelent. Mindig hasznalok vegosszegkupont is hozza, ugyhogy ami megeri, vagy epp kell, azt szinten megveszem akkor. (Popsitorlo sok csomaggal, nekem hajfestek, 1-2 sminkcucc, sampont, tusfurdo, testapolo, ferjemnek borotvahab, penge, stb, nem kell mindig minden.)

Igy szokott altalaban olyan 25-30 ezer lenni a szamlam vege. Legyen mondjuk 27,5.

Ebbol sporolhatok a 15%-ossal kb 4000 forintot. Valamiert nekem nincs kedvem ahhoz, hogy ebbol a sporolasbol postakoltseggel es banki atutalasi koltseggel (vagy epp utazasi koltseggel, ha szemelyesen veszem at) egyutt kifizessek 2000-2500 forintot. Akkor alig marad valami ertelme...

Es (szerintem) azert nem altalanos ettol tobb penzt ott hagyni a dm-es vasarlasoknal.

Mondjuk ilyen vasarlasnal azt mondom, hogy nekem 1000 forintot megerne a kuponod.

Viszont mivel en tudom hogy szuksegem lesz ra, igy folyamatosan fulelek, vannak anyuka ismeroseim, van, aki egyaltalan nem hasznalja fel es mivel tudjak, hogy nekem kell, igy mar szolnak, hogy van. Csereben adok en is, amit tudok: volt, hogy C&A-s kupont adtam erte, mert nekem meg arra nincs szuksegem, volt, hogy babajatekot, amit a gyermekeim mar nem hasznalnak, de a masik babanak jol jott, volt, hogy nasival megleptem oket.

Ha nalad is szobajohet a csere, de nincs sok ismerosod, akkor babaszoban probald meghirdetni, ird ki, hogy cserere is adod es biztosan lesz jelentkezo.

Viszont kezdd el hamar, mert a kupon ugye ho vegen lejar, de altalaban honap kozepeig csinaljak a nagybevasarlast az anyukak, honap masodik felere mar nem biztos, hogy a tobbsegenek lesz penze sokat kolteni a dm-ben, akkor viszont a november vegeig ervenyes kupon nem lesz olyan kelendo.

2011. nov. 5. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
A webnyeremeny.hu oldalon a fórumban is van ilyen üzletelés, cserélgetés
2011. nov. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!