Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen, hirtelen verzes?

14 hetesen, hirtelen verzes?

Figyelt kérdés

Tegnap hirtelen,nem tudom miert csak ugy elkezdett folyni belolem a ver egy tisztasagi 10 perc alatt atazott,aztan mentunk az ugyeletre,addigra csillapodott,de meg mindig van,gorcsok nelkul.Nem mondtak semmit,mara kaptam idopontot UH-ra(majd meg hivnak,pontoan mikor kell mennem)Van itthon magzati szivhalllgato keszulek,a szive meg ver es hallom mocorogni is. Mitol lehet a verzes? Mi okozhatja? A lehetosegek erdekelnek,akar jo,akar rossz.

Koszonom

2010. júl. 1. 10:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia H az angliai kismamik kerdesbol tudom hogy ki vagy. Gondolta ide irom Neked a kerdest, milyen dopplered van? Mert neztem a Mothercere-est, de az Amazonon van egy olyan hogy Angel Sound. A Mothercare-es olcsobb de arra azt irjak hogy a 24-26. hetig nem hallottak vele semmit.

Ma akarok venni egyet, azt almodtam hogy nincs szivhangja a babamnak e minden bajom van. :(

Hivtak mar az idoponttal?

2010. júl. 1. 11:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Szia! Valoban en vagyok. :)

Nekem angelsound keszulekem van,a neten ugy irtak,hogy9-12 het kozott mar lehet hallani,de az utmutatojaban az van,hogy 12.hettol.ebay-en nezd meg,sztem ez a legolcsobb.en £23-ert vettem,elemmel,zselevel,1 ures cd-vel,amire rogzitheted a szivhangot,meg egy babazenes cd-t is kaptam.mindezt postakoltseggel egyutt. de nagyon jo,a mocorgast is lehet vele hallani.

2010. júl. 1. 11:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Koszi, mar rendelem is! :)

Remelem Veled minden ok lesz! Mennyire verzel? Enyhult mar?

2010. júl. 1. 11:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg nem hivtak az idopontrol.telefonaltunk,de azt mondtak meg nekik nem szoltak,azonnal telefonalnak,amint meg van az idopont,csak azt nem tudom,mi lenne ha omlene belolem a ver? na mind1
2010. júl. 1. 11:42
 15/20 A kérdező kommentje:
most folyamatosan lustizom,enyhult a verzes,reggel mikor felebredtem es wc-re mentem,akkor volt kicsit nagyobb mennyiseg,de lekopogom most nem sok van
2010. júl. 1. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Meg is vettem! Az Amzonon rendeltem mert ott volt lehetoseg next day delivery-re, muszaj mert tiszta paragep vagyok. £35 volt zselevel, igaz abbol a gyorsposta kerult £8ba ugyhogy nem veszes. Alig varom hogy itt legyen.

Ismerek olyat aki beverzett a terhesseg elejen, de nem mehbol jott a verzes hanem valami odema fele volt, es elmult neki. Ezert talok itt Angliaban terhes lenni mert sz**nak rad, otthon ilyen esetben haza sem engedtek volna a korhazbol, meg ugye egybol uh.

2010. júl. 1. 12:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem eddig a terhességem alatt kétszer volt vérzésem, az első 20 hetesen, a másik 29 hetesen. Az én tisztaságim fél perc alatt átázott....nekem a lepényem tapad rossz helyen, ( hátsó falon, mélyen, és 2cm-el fedi a méhszájat)

Talán nálad is lepényes dolog lehet. Vérzéssel itt nálunk haza sem engednek a kórházból.

Pihenj nagyon sokat, próbálj meg tényleg vízszintesben lenni, és csak a mosdóba és a wc-re menj ki, persze ha megoldható!

Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!35 hetes

2010. júl. 1. 12:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,haromnegyed ora es indulok a korhazba,aztan megirom majd mindenkeppen,hogy mit mondtak.
2010. júl. 1. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én a lányommal jártam úgy pont 14 hetesen, hogy elmentem reggel zuhanyozni, és elkezdett ömleni a vér belőlem! Azonnal kórház, doki soron kívül behívott, és megvizsgált, és rögtön írta a gyógyszert amit szednem kellett, hogy megmaradjon a baba, mert a lepény a méhszájon volt, és elkezdett leválni! Ha később megyek, akkor a kislányom ma nincs köztünk. De hála a gyors orvosi segítségnek, ma már 6 éves a drágám!!! És nagyon sokat 6 hetet feküdnöm kellett folyamatosan, csak wc re mehettem, és még enni sem kelhettem fel! Nagyon vigyázz magatokra!!!
2010. júl. 1. 13:30
 20/20 A kérdező kommentje:
hat en az angol egeszsegugynek 10bol -1 pontot adnek. Voltunk bent tobb mint 2 orat,aztan a vegen kozoltek,hogy nem tudjak mi lehet es hogy ilyen idos terhessegnel nem tudnanak tenni semmit,az ultrahangon a baba jol volt,aztan mar meg sem vizsgaltak..ennyit ezekrol.hal isten mar csillapodik a verzes,de mielott elindultunk a korhazba egy kis darag valami jott ki belolem,mint a mehnyalkahartya,amikor menstrualok es azota csak maszatolok mar nem is pirosat,hanem barnasat,szoval nem tudom az mi lehetett..a baba a meretenek megfelelo,ver a szive es mocorgott is...szoval nem lettem okosabb semmivel. :S
2010. júl. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!