Normális, hogy 19-hetesen hírtelen nagyon alacsonyan van a méhem?
Te hogyan érezheted fürdés közben hogy hol van a méhed? A méhed 19 hetesen kb a szeméremcsont és a köldök távolságának feléig ér és valóban a hüvelyedtől "alig 1-2 cmre" kezdődik, most kb akkora lehet mint egy kisebb sárgadinnye. Remélem megnyugtattalak!
22 hetes
Igazából én sem nagyon értem a kérdésed. Én is pont a 19-20 hét között vagyok, a méhem még nekem is lent van. A baba is nagyon lent rugdos, a hasam legalján.
Ezt egyébként hogyan érezted? Belülről vizsgáltad magad?! Hogyan kell érteni a hüvelyemtől 1-2 cm-t? A hüvely végén a méhszáj van, aztán a méh.
Na mindegy, nekem ez nagyon zizi.
Szia!
Hát nem normális,úgyhogy ajánlom neked a több pihenést,fekvést,hogy feljebb menjen!
Jó egészséget!
Szia!
Jobbulást a kislányodnak!Nem tudsz valakit bevinni magaddal,aki az emelgetés részét átvállalná?
Mindegy hogy irtad,akkor is ilyenkor sokat kell pihenni,mert csak akkor megy feljebb!Még ihatsz néha palástfűteát,az is erősiti a méhet és a méhszájat!
Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!