Ha kinőttem a 85B melltartóimat, akkor 85C-t, vagy 90B-t kell vennem?
Ez változó. Nem mindegy hogy a melled nött vagy a hátad is.
A betü a mellméret, vagy is kosár mérete a szám meg a hátkörfogaté.
Viszont anormál márkáknál a szám növekedésével arányosan nö egy kicsit a kosár is.
Vagy is egy 85C melltrató kosara kb akkora mint egy 90B kosara. Vagy is ha azt érzed hogy hátban és kosárban is kicsi akkor vegyél 90B-t de ha úgy érzed a hátad nem nött semmit sem, akkor 85C-t.
De mindenképpen próbáld fel mindegyiket.
èn már a második turnus melltartót vettem. Igaz nekem nagok a cicieim. csak triumphot horodk mert azok tartanak normálisan. 75E volt az alap méret aztán kb a 12-ik hétre kellett vennem 80F-t mert mindenhogyan nöttem, aztán most vettem egy fekete 85F-t mert H már nem volt 80s ban. De nem vezsek többet ezt mosom minden héten 1-2x.
A hátam nem nőtt, sőt fogytam is, csak a mellem. Kb hányszor kell még kollekciót cserélnem? 19-ik héten vagyok. És a mostani melltartóim még jók lesznek szülés után?
Én is a Triumphot szeretem! Amit kinőttem, még csak 3 hetes :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!