Hogyan kell szülésznőt fogadni?
Figyelt kérdés
Tudom, zöldfülűnek hangzik a kérdés (az is, első baba), de hogyan kell felfogadni a szülésznőt? Megkérdeztem a fogadott orvosomtól, hogy kit ajánl, tőle kaptam egy nevet és telefonszámot. Csak simán hívjam fel, mondjam meg hogy ki vagyok, ki ajánlotta és elvállalja-e a szülésemet? Ilyenkor szokás találkozni is? Ő Budapesten van az egyik nagy kórházban, én itt vidéken járok a doki kihelyezett magánrendelésére, soha nem voltam még fent a kórházban.
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 7. 14:26
1/2 anonim válasza:
Pont igy kell ahogy leirtad. Nekem úgy volt hogy megbeszéltünk egy időpontot a kórházban, ott találkozunk,beszélgettünk kicsit. Illetve úgy szokták, hogy az utolsó hónapban a heti NST-ket a kórházban csiálja meg neked a szülésznőd.
2/2 anonim válasza:
Én felmentem a szülészetre ott mondtam hogy xy szülésznők keresem, nem volt bent akkor mondták mikor lesz bent és akkor bementem újra bemutatkoztam és mondtam hogy szeretném ha ő lenne bent a szülésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!