Mik a tapasztalatok a Weleda gát masszírozó olajról?
Figyelt kérdés
Most vagyunk 34 hetesek, és szeretném elkezdeni használni. Szeretném tudni van-e tapasztalatotok vele?
Köszi!
2008. nov. 8. 19:00
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az én drága anyukám a búzacsira olajat javasolta nekem, a 36.-héttől. nagyon jó, tele van vitaminnal és tényleg segít. Nem tartok még ott, de megbízok benne.A striákra is nagyon jó, ez viszont tapasztalat.
Remélem sikerül a gátvédelmed!
sok boldogságot.
24 heteske
2/3 anonim válasza:
Szia! Én még csak stírák ellen használom, szerintem nagyon jó. Lazítja a szöveteket.
3/3 anonim válasza:
Szia, én használom a 36. héttől kezdve, most vagyok 40 hetes. Sajnos azt, hogy bevált-e, vagy használt-e valamit, majd csak a szülés után fogom tudni megmondani, de én nagyon bízom benne, masszírozok minden este 10 percig, megteszek mindent :)
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!