A púpomnál kicsit fáj, vagyis érzem hogy valami történik bent nektek is volt ilyen? (1trimeszter)
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 22:19
11/15 anonim válasza:
Utolsó: kiváncsi vagyok,hogy miket mondanak a Zalaiak...én is az vagyok, de eddig mindenki megértette,amit akarok és senki nem furcsált semmit 😂
kérdésre is válaszoljak: elsőnél és második terhességemnél se éreztem köldöknél fájdalmat 😊
13/15 anonim válasza:
Hát, kislányok, egy terhes nőn több "púp" is van. Én pl.nem vágtam elsőre, hogy most mit akar a kérdező.
14/15 anonim válasza:
Bácskai vagyok és megértem a púpot is ebben a kérdésben, bár mi nem használjuk... és megértek egy csomó zalai tájszót is, mert vannak ott rokonok. Lehet, hogy tudnék olyat mondani, amit mi tök természetesen, minden nap használunk és nem is gondolom róla, hogy ezt máshol nem értik, ti meg csak pislognátok, hogy mi van?
Kérdésre válaszolva, nekem a 12. hétig kifejezett fájdalmaim voltak köldök-tájékon és sokat görcsöltem is.
15/15 anonim válasza:
kiderült kérdező miért fáj ott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!