Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsi a cicim de nem nő,...

Kicsi a cicim de nem nő, mikor fog?

Figyelt kérdés
1 trimeszterben vagyok, nem fajna a mellem, nem is nő :(
2019. febr. 4. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem is fog. De legalább akkor később sem lesz kis csoffadt, mikor már nem szoptatod a picit.
2019. febr. 4. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a terhesség alatt se nőtt kosárszám méreteket.Szoptatni ettől függetlenül tudtam csak a formája lett másabb.
2019. febr. 4. 22:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Megijedtem, mert mindenhol írják hogy elkezd majd nőni a kebel méret, de akkor ez normális ?:)
2019. febr. 4. 22:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne nőnie vagy fàjnia? 🤔

Kb 1 hetes volt a babám mikor majd'szétdurrantak a melleim a tejtől, szóval azokra az időkre "nőtt", ahogy a baba jóllakott már le is eresztettek

2019. febr. 4. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Én is vártam, hogy majd nehézbombázóvá válok aztán semmi. A tejbelövelés után volt némi ,,növekedés".De semmi komoly és említésre méltó.1 éves múlt a lányom és még szoptatom úgyhogy szerintem ez normális.Magamon ezt tapasztaltam.:))

2019. febr. 4. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
75 B cicikkel 30 hónapig szoptattam :) egy kicsit se nott meg terhesen sem ;)
2019. febr. 4. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2019. febr. 4. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem alapból elég kicsi , vártam hogy nőjön , de semmi , ugyanakkora maradt, a 2, 5 év szoptatás után is. Ugyanúgy néz ki mint előtte.
2019. febr. 4. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:

terhesség alatt nem nőtt, csak szülés után tejbelöveléstől nőtt 75A->80Cre

de aztán szopi abbahagyása után leeresztett :(

2019. febr. 4. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy fog és most magamból kiindulva úgy gondolom, hogy örülj neki, ha megúszod és majd a tejbelöveléskor duzzad meg.

Nekem kb a pozitív teszt óta megállíthatatlanul nő a mellem, 80B-ből most járok 85D-nél, szénné repedtek már, nagyon fájnak és csak 19 hetes vagyok. Nem tudom hol lesz a vége, de már most látom, hogy teljesen tönkrementek a melleim, pedig még el se kezdtem szoptatni :(

2019. febr. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!