Mit tegyek ha kicsi a cicim de már 15-éves vagyok és szeretném már kicsit kirakni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 12:55
2/18 A kérdező kommentje:
Jó de osztálytársaimnak már nagyobb a ciciük de nekem kicsi
2015. jún. 28. 13:30
4/18 anonim válasza:
Ha kicsi akkor kicsi. Nem tudod megnövelni. Ha azért mégis van valamekkora akkor megpróbálhatod a push up melltartót, de szerintem felesleges. Én megértem, ha valaki nem elégedett valamelyik testrészével, mondjuk a mellével és valamilyen úton-módon változtatni akar rajta mert sokan mondják, hogy csalás meg hazugság, de valakinek ez sokat jelent és jobban érzi magát tőle. Nem árt vele senkinek sem és neki csak jobb lesz. Viszont szerintem a te esetedben hülyeség lenne, azért, hogy kirakd meg mutogasd pláne ennyi idősen. Szerintem ez egyáltalán nem normális dolog...
5/18 anonim válasza:
Nekem a kicsid is kirakhatod :)
7/18 anonim válasza:
A bizonyítványod ki tudod, kimered rakni?
8/18 anonim válasza:
Jesszus, kezdenek kihalni a korombeli, normális gondolkozású fiatalok. Végülis kövesd a tömeget, miért is ne? :)
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. jún. 28. 18:21
10/18 Kelemen Kabátban válasza:
Igen kissé korai....igaz azt kéne mondanom, rakd ki, de nem mondom annak ellenére, hogy én pl. kifejezetten a kismellű csajokat szeretem, a nagy mellek taszítanak.Örülni fogsz maj ennek 10 év múlva, mikor a mostani nagymellű barátnőidnek már a hasukra lóg a "csöcsük", neked meg édesdeden ringatózik még akkor is.tehát ne elégedetlenkedj, örülj ennek az adottságodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!