Mit tegyek ha kicsi a cicim de már 15-éves vagyok és szeretném már kicsit kirakni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 12:55
11/18 anonim válasza:
Az élsportolók majdnem mind kismellűek. Használd ki a kismellűség előnyét, sportolj te is. Simona Halep román teniszező mell kissebbítő műtétet is vállalt sportkarrierje érdekében, most harmadik a világranglistán.
12/18 tesho válasza:
A kicsit is lehet nagyon szeretni!
Muti és megmondom elég nagy vagy sem.
A testalkathoz való arányosság a legfontosabb!
13/18 mekka válasza:
Nézd, fog még nőni, ne aggódj! Nekem szinte semmi cicim nem volt 15 évesen. Most pedig pont jó. Se nem kicsi, se nem nagy. Push up melltartóval nagyobbnak látszik, de hidd el, hogy az a fiú aki szeret téged, nem azzal lesz elfoglalva, hogy nagy vagy kicsi a cicid.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jún. 30. 11:25
15/18 anonim válasza:
Járj félmeztelen xd. Vicc nélkül: ne legyél ribis, jobban megéri ha önmagad maradsz. Nekem is a kisebb cicik tetszenek. ;)
16/18 anonim válasza:
Aggódnom se kell, mert sok nálad idősebb lánynak még akkora cicije se sincs mint neked. Szinte semmi.
17/18 anonim válasza:
Már 15 éves? Nem. Még csak 15 éves vagy.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. aug. 11. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!