Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyújtott a petezsákom nagyon....

Nyújtott a petezsákom nagyon. Volt valakinek hasonló? Kép lentebb.

Figyelt kérdés
A doki nem mondott semmit, csak ráírta a leletre, hogy nyújtott petezsák, nekem semmit sem említett, de ránézésre látom, hogy nyújtott..22mm×6mm. 6+2 hetes vagyok. Egy hét múlva kell visszamennem, remélem rendben lesz, addódom eléggé.
2019. febr. 3. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem màsodik terhessègemnèl az volt a papìron, hogy szabàlytalan petezsàk. Elèg furcsa formàja volt. Ès mèg szikhòlyagot, embriòt sem làttak. Ezek utàn valamièrt mègis halàl nyugodtan vàrtam a következő vizsgàlatot. Amùgy paràzòs vagyok, de màsfèl èvet vàrtunk erre a babàra, mèg csak a gondolatàt sem engedtem meg magamnak, hogy baj lehet. 2 hèt mùlva màr hallottam a szìvhangot. 😊 Màr 3 ès fèl èves nagylàny.

Nyugodj meg, ne gondolj rosszra, bìzz a babàdban ès minden rendben lesz! 😉

2019. febr. 4. 09:33
 12/16 A kérdező kommentje:
De jó. Gratulálok a nagylányhoz. 🙂 mi is már nagyon sokat vártunk erre a terhességre. Én bizom a legjobbakban, és hogy rendben lesz minden. Pihenek sokat, es pozitivan gondolkodom. 🙂
2019. febr. 4. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Köszi! 😊

Helyes! 😉 Majd ìrd meg a fejlemènyeket! ☺

2019. febr. 4. 13:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki hasonló helyzetben lenne, elmesélem mi történt az utolsó uh. Tegnap elmentem a nőgyógyászomhoz, 5nappal az utóbbi után. Egy másikhoz, nem ahhoz akinél a megnyúlt petezsákról készült a kép. Megmutattam a vizsgálat előtt a dokimnak. A reakció dúrva volt. Mondta, hogy nem akar elkeseríteni, de ez nagyon rosszul néz ki, teljesen elszomorodott az arca, hát még nekem. Mondta, hogy ez a kép alapján sajnos nemszámithatunk semmi jóra, az a kép alapján elfogok vetélni... Na de aztmondta nézzük meg mi a helyzet. A képernyőn megjelent egy teljesen szabályos babszem alakú petezsák, szívhanggal, tökéletes méretekkel. 😀 Nekem eleredtek a könnyeim, ő is meglepődött. El sem tudom mondani milyen boldog voltam... Nem értette, hogy tudtam egy olyan képet produkálni, hogy a gép volt-e annyira régi, vagy az orvos nemtudta megtalálni az igazi méreteket, mostmár végülis nem is számít. Néha jó több orvos véleményét is kikérni. Tanulság..végül jóra fordulhatnak a dolgok, néha csak pár nap várakozás kell. 🙂 Köszönöm a válaszokat még 1x.
2019. febr. 8. 00:41
 15/16 anonim ***** válasza:
A "szabàlytalan petezsàkos" vagyok. Nagyon örülök, hogy rendben van minden! Gratulàlok a babàhoz!! 😍
2019. febr. 8. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben. Boldog babavárást!
2019. febr. 8. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!