Ikrekkel vagyok terhes, de találtak egy haematomát. Megmaradhatnak a babák?
Figyelt kérdés
A dokim 6 hetesen egy babát látott, a 8. héten a szonográfus kettőt, mindkettőnek van szívműködése. 19 és 16 mm-esek, de van a petezsák alatt egy 12 mm-es haematoma. Nem vérzek, de fájogat a méhem. Gyógyszert kaptam rá és pihengetek. Van esély arra, hogy megmaradnak a babák? Mert hallottam már arról is, hogy egyik fel is szívódhat. Ilyen esetben is?2019. febr. 1. 13:47
1/3 anonim válasza:
Orvos mit mondott mik az esélyek?
Sajnos senki nem tudja neked ezt megmondani,csak aki ért is hozzá, az pedig a saját orvosod. Minden eset más, ha mi itt azt írjuk hogy megmarad mindkettő, attól még felszívódhat az egyik
Amit tehetsz az a rengeteg pihenés, tényleg semmit ne csinálj csak feküdj, szedj vitamint, folsav magnézium és e vitamin!
És sok szerencsét!
2/3 anonim válasza:
Pihensz, szeded a vitaminokat, mást nem tudsz tenni, ez már nem rajtad múlik. Nekem ugyanígy volt, de elöntött a vér 8 és 10 hetesen is. Egyik baba felszívódott, másik maradt :) 4 éves a kislányom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöv.héten leszek 11 hetes, a babák mindketten 22 mm-esek voltak 9 hetesen, szívműködésük rendben. A haematoma a 9 hetes ultrahangon 7 mm-re csökkent, vérzés szerencsére azóta sem volt. :)
2019. febr. 14. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!