Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány évesen szülte az első...

Ki hány évesen szülte az első gyerekét? Véletlen, vagy tervezett?

Figyelt kérdés
Már csak azért érdekel mert a körülettem élő ismerőseim közül, volt osztálytársak, barátok kb a 3/4ének van gyereke, van aki 16-18 éves , van amelyik most esett ki elvonóról de most épp tökéletes anyát játszik. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy egy gyerek szüljön gyereket. Amikor látom a 18 éves lányt akinek egy k*rva érettségije nincs, de gyeerek ott van a karján, fogalma sincs hol a gyerek apja, a szülei vigyáznak a gyerekre mert ő buliba megy meg barátokkal is akar lenni stb..
2010. jún. 30. 15:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én 34 évesen szültem az elsőt,most féléves a kislányom.Úgy érzem nekem Ő jókor jött mindenféle szempontból,és olyan apának szültem aki megérdemli,hogy a kislányom apukája legyen.Megérte várnom:D
2010. júl. 2. 14:50
 32/32 anonim ***** válasza:
18 évesen.Nem volt tervezett baba ,de fel sem merült a gondolat , hogy elvetessem. Volt szakmám , vőlegényem,nem könnyű de már 10 éves és semmit nem bántam meg.Persze ehhez kellett egy szerető férj is. Ja és 3 gyerek mellett leérettségiztem és főiskolára járok. Szerintem nem az életkor a lényeg lehet valaki fiatalon is jó anya !!!
2010. júl. 2. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!